Survivor Spoiler 18-4: Ο Τζέιμς, η υποψηφιότητα και η αποχώρηση

Survivor Spoiler 18-4: Πώς εξήγησε ο Τζέιμς την απόφασή του να ψηφιστεί από τη Μπλε ομάδα, τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Τι είπε για τη συνάντηση με τον πατέρα του…

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι ο τρίτος  υποψήφιος προς αποχώρηση, πλην της Σταυρούλας, όλοι οι συμπαίκτες του δέχτηκαν την προτροπή του και τον ψήφισαν, ώστε να πάρει χρόνο και να αποφασίσει αν θέλει να αποχωρήσει από το Survivor για να βρεθεί στον Παναμά, όπου σε λίγα 24ωρα θα φτάσει ο πατέρας του, μετά το ναυάγιο που είχε στον ειρηνικό ωκεανό και την απίστευτη περιπέτεια που βίωσε.

Ο Τζέιμς εξήγησε πλήρως τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να βγει υποψήφιος, δεν εμφανίστηκε σίγουρος για τη μη συμμετοχή του στα αγωνίσματα, για να αποχωρήσει και πλέον απόψε θα τον δούμε, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά να αποχωρεί, εγκαταλείποντας τις αναμετρήσεις.

Τέλος εποχής, λοιπόν, για την παρουσία του Τζέιμς Καφετζή, πλήγμα τεράστιο για το Survivor, όμως εξ αρχής η παραγωγή έχει ξεκαθαρίσει στις συζητήσεις της με τους συμμετέχοντες πως στα προσωπικά τους ζητήματα θα στέκεται δίπλα τους.

Και στην περίπτωση του Τζέιμς δεν πρόκειται για κάτι απλό, ακόμα και από τη στιγμή που ο πατέρας του είναι καλά, εύκολα μπορεί οποιοσδήποτε να αντιληφθεί ότι αν βρισκόταν στη θέση του, θα επέλεγε ακριβώς την ίδια στάση.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Τζέιμς, αλλά και ο Σταμάτης με τη Σταυρούλα…

 

Exit mobile version