Survivor Spoiler 18-4: Τι έπαθαν και… χάθηκαν Παππάς και Σάββας;

Survivor Spoiler 18-4: Σχετίζεται με την υπόθεση Τζέιμς η… εξαφάνιση του Αλέξη Παππά από το Survivor; Τι έχει συμβεί με τον Σάββα Γκέντσογλου;

Οργιο φημών ταλανίζει τον Άγιο Δομίνικο, καθώς η αποχώρηση του Τζέιμς, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της… αντίδρασης και για άλλους παίκτες, με αποτέλεσμα, Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου, για διαφορετικούς λόγους, να αποτελούν παρελθόν για το Survivor.

Θα μάθουμε, επισήμως, από τον Γιώργο Λιανό τους λόγους της αποχώρησης των δύο παικτών;

Για τον Τζέιμς είναι όλα γνωστά και όσο κι αν το φινάλε είναι πικρό, ενδεχομένως και υποτιμητικό για το ίδιο το πρότζεκτ, αφού κάλλιστα ο Τζέιμς θα μπορούσε, για τους πολύ σοβαρούς λόγους που επικαλέστηκε, με την περιπέτεια του μπαμπά του, να αποχωρήσει από την πρώτη στιγμή οικειοθελώς κι αυτός.

Δεν το έκανε, επέλεξε να φύγει μέσω της διαδικασίας αποχώρησης, αγωνιζόμενος με κάτω τα χέρια και κάπως έτσι, φαίνεται πως ξεκίνησε να ξετυλίγεται ένα κουβάρι αποχωρήσεων, που φέρνει εκτός παιχνιδιού τον Αλέξη Παππά, αλλά και τον Γκέντσογλου.

Θα δούμε, απόψε, τους δύο παίκτες να εμφανίζονται κανονικά στο Survivor; Ναι…

Θα τους δούμε να ολοκληρώνουν το επεισόδιο; Ολα δείχνουν πως όχι…

Θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον Γιώργο Λιανό; Θα αποχαιρετίσουν οι δύο παίκτες το τηλεοπτικό κοινό; Ολα αυτά, είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν επί της… οθόνης.

Και αμέσως μετά, θα ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση για το τι πραγματικά έχει συμβεί πίσω, φυσικά, από τις κάμερες, αλλά και τι μπορεί να ακολουθήσει…

 

Exit mobile version