Survivor Spoiler 19-3: Χαμός με Τζέιμς, Αλέξη και Ασημίνα…

Survivor Spoiler 19-3: Ξεκίνησαν τα… όργανα. Πώς ο Τζέιμς αποκάλυψε τον ρόλο του Παππά, εις βάρος των υπολοίπων συμπαικτών του και τι προκάλεσε την οργή της Ασημίνας.

Οι αλλαγές στις συνθέσεις των δύο ομάδων προκάλεσαν ουκ ολίγες αντιδράσεις, αυτό έχει κλειδώσει και δεν θα αλλάξει, όσο κι αν προσπαθεί ο Ατζούν να γυρίσει το κλίμα.

Οι τηλεθεατές έχουν πια πειστεί πως δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο στο παιχνίδι και πως δεν υπολογίζονται καν από την παραγωγή, γι’ αυτό και τα νούμερα στην τηλεθέαση δεν λένε να θυμίσουν κάτι από πραγματικό Survivor.

Σε ρόλο πρωταγωνιστή, πλέον, μπαίνει ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος χρεώνεται από τον Τζέιμς τη στρατηγική εξόδου άντρα αυτή την εβδομάδα, ώστε ο ίδιος να μη βγει στον τάκο και την επόμενη, για να κερδίσει δύο εβδομάδες χρόνο παραμονής στον Αγιο Δομίνικο.

Ομως, εδώ ο Τζέιμς προφανώς υπερβάλλει, καθώς ο Παππάς δεν πρόκειται να φύγει από το Survivor τόσο γρήγορα.

Είναι βασικός συντελεστής του πρότζεκτ και θα το αποδείξει στην πορεία, αφού τώρα πια μπαίνει στην «σκληρή περίοδο», της αντιπαράθεσης με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ηδη, απόψε θα τον δούμε να κοντράρεται και με την Ασημίνα, για την οποία κατηγορείται πως έχει πει διάφορα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της και τη διακοπή των μεταξύ τους… διπλωματικών σχέσεων.

Ποντάρει τώρα πολλά στην ίντριγκα ο Ατζούν και θα δούμε διάφορες εκδοχές της έντασης μεταξύ παικτών, συμπαικτών και αντιπάλων.

Διαβάστε επίσης

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα την 3η ασυλία;

Exit mobile version