Survivor Spoiler 2-6: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 2-6: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; Το Dokari έχει την απάντηση.

Βραδιά αποχώρησης η αποψινή για το Survivor με την Στέλλα Ανδρεάδου να αποχαιρετά συμπαίκτες και αντιπάλους, να παίρνει τη δάδα της και να παίρνει σιγά – σιγά το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Η Στέλλα δεν άντεξε τον ανταγωνισμό στη διάρκεια της ψηφοφορίας με τον Σπύρο Μαρτίκα που αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι, αλλά και την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου, που είναι κι αυτή αρκετά ισχυρή στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Survivor Spoiler – Επαθλο Φαγητού

Απόψε, λοιπόν και πριν τη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Νησιού για τη διαδικασία της αποχώρησης, Κόκκινοι και Μπλε θα αναμετρηθούν γι’ ακόμα μια φορά με φόντο την κατάκτηση του επάθλου φαγητού.

Είναι σε τραγική κατάσταση οι Κόκκινοι μετά τις συνεχείς αποτυχίες που τους έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μπορέσουν να φάνε κάτι και να συνέλθουν.

Θα τα καταφέρουν;

ΟΧΙ…

Ούτε και σήμερα θα δουν άσπρη μέρα οι Κόκκινοι. Οι ΜΠΛΕ είναι και πάλι νικητές και πλέον ολο το ενδιαφέρον θα στραφεί στη διαδικασία της αποχώρησης και όλα όσα θα έχει (ξανά) να καταλογίσει ο Σπύρος Μαρτίκας προς την πλευρά του Αρη Σοϊλέδη.

Exit mobile version