Survivor Spoiler 2-6: Ο Κατσούλης φαβορί και τα 3 αουτσάιντερ του Final 4

Survivor Spoiler 2-6: Ο Σάκης Κατσούλης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Survivor All Star.

Ο Σάκης Κατσούλης έχει το απόλυτο πλεονέκτημα στον στίβο μάχης και μαζί με την Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι δύο παίκτες που αναμένεται να φτάσουν, σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια έως και τον τελικό για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Survivor All Star.

Αυτή η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι -εκτός απροόπτου- και η τελευταία που το Survivor All Star θα διεξαχθεί με την ομαδική διάσταση της διεκδίκησης των ασυλιών.

Ολα δείχνουν ότι ίσως και την επόμενη Κυριακή ξεκινήσει η μεγάλη ομαδική ψηφοφορία για την διαμόρφωση της κατάταξης δημοφιλίας των 9 παικτών που θα έχουν παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο τότε, προκειμένου να ξεκινήσει το ατομικό παιχνίδι επιβίωσης μέχρι τους 4 που θα φτάσουν στο Γαλάτσι.

Και αυτό ακριβώς είναι το σχεδόν απόλυτο πλεονέκτημα για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έχει το πάνω χέρι στους στίβους μάχης και είναι δεδομένο πως στα ατομικά αγωνίσματα θα έχει και το σχεδόν απόλυτο πλεονέκτημα σε σχέση με όλους τους αντιπάλους του.

Δεδομένης και της υψηλής δημοφιλίας του, κάτι που σημαίνει ότι στην ομαδική ψηφοφορία θα τερματίσει σίγουρα στις πρώτες δύο θέσεις, ο Κατσούλης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κατακτήσει μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Γαλάτσι.

Σταυρούλα Χρυσαειδή, Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι τα φαβορί για να τον πλαισιώσουν και να διαμορφώσουν το… Final 4 του φετινού Survivor All Star, αλλά τα αουτσάιντερ για την κατάκτηση, με τον Νίκο Μπάρτζη να θεωρείται ακόμα ως ο παίκτης που μαζί με τον Κατσούλη θα «κονταροχτυπηθούν» στον τελικό για την… κούπα και το τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Exit mobile version