Survivor spoiler (20/03): «Σεισμός» στους «κόκκινους» – Νεύρα και ο… νικητής Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler (20/03): Η επόμενη μέρα στους «κόκκινους» είναι πολύ δύσκολη. Εκτός από την Μαριάνθη, οι υπόλοιποι έχουν να διαχειριστούν την αποχώρηση του «αρχηγού» τους, Γιώργου Κοψιδά, και την παραμονή του μεγάλου «αγκαθιού» που μπορεί να τους τρυπήσει σαν το… Τριαντάφυλλο.

Τα συναισθήματα μπερδεμένα. Κόρομι και Ασημακόπουλος έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα πίσω στην πατρίδα δεν είναι αυτό που περίμεναν. Παπαδόπουλος και Γαλακτερός ίσως αρχίσουν να έχουν δεύτερες σκέψεις για την υποομάδα που υποστηρίζουν, με τον Τριαντάφυλλο να αισθάνεται μέσα του δικαίωση.

Δικαίωση γιατί αν και είναι αδύναμος αγωνιστικά, ο κόσμος φαίνεται ότι είναι με το μέρος του και τον υποστηρίζει ακόμα και αν… κάθεται στην παραλία.

Το πολυαναμενόμενο trailer κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής και δείχνει ακριβώς το κλίμα στην «κόκκινη» παραλία.

Ένταση, απογοήτευση, καυγάδες και ένας Ντάφυ να «παίρνει το όπλο του» και να περιμένει στην γωνία όποιον δεν του… δίνει φαγητό.

Η Καρολίνα κάνει επίθεση στον Τριαντάφυλλο και θα τον κατηγορήσει πως θέλει να πάρει την αρχηγεία της κόκκινης ομάδας, χωρίς στην ουσία να κάνει κάτι αγωνιστικά γι’ αυτό. Ο τραγουδιστής «καρφώνει» τους υπόλοιπους που θυσίασαν τον «αρχηγό» τους για να τον διώξουν.

To dokari, από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου σας είχε μεταφέρει τη στάση που πιθανώς να κρατήσουν οι παίκτες μετά την αποχώρηση του Κοψιδά.

Οι νέες συμμαχίες και οι ανατροπές

Στην παραλία των «κόκκινων» θα διαμορφωθεί μία νέα πραγματικότητα, το θέμα είναι όμως ποια τακτική θα ακολουθήσουν Μαριάνθη, Παπαδόπουλος, Μπόγδανος, Νικολέττα και Παύλος.

Δεν μιλάμε για την δυάδα Ασημακόπουλος – Κόρο, οι οποίοι κατά 99% θα συνεχίσουν τον «πόλεμο» στον Τριαντάφυλλο. Αν τους δούμε να αλλάζουν, τότε τέτοια… μπιφτέκα δεν θα έχει γυρίσει ποτέ ξανά στο Survivor.

Αφήσαμε απέξω Καρολίνα και Έλενα, γιατί έκαναν σφοδρή επίθεση στον τραγουδιστή και πιθανότατα θα μπουν στην υποομάδα με μπροστάρη του Κόρο.

Κώστας Παπαδόπουλος:

Πρόκειται για έναν παίκτη που το έχει δηλώσει εξαρχής, παίζει με στρατηγική και θα «κολλήσει» σε αυτόν που θα τον φέρει λίγο πιο κοντά στον στόχο του, τον τελικό. Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αλλάξει τακτική στα επόμενα επεισόδια και να αρχίσει να μιλάει και να προσφέρει φαγητό στον Τριαντάφυλλο.

Μαριάνθη Κασδαγλή:

Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η Μαριάνθη μαζί με τον Τριαντάφυλλο βρίσκεται στο περιθώριο, με την ομάδα απλά να της προσφέρει φαγητό. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται πιο κοντά στην πλευρά του τραγουδιστή και δεν πρόκειται να τον ψηφίσει γιατί έχει άλλους στόχους.

Παύλος Γαλακτερός:

Μπορεί να ψήφισε Τριαντάφυλλο και να έφαγε μπροστά του τα ψάρια που του προσέφερε ο Κόρομι, όμως η στάση του έδειξε ότι δεν εγκρίνει σε καμία περίπτωση τα… καμώματα της δυάδας. Ίσως να μην πάει 100% με την… αδύναμη πλευρά, αλλά θα φανεί πολύ σύντομα αν τον δασκάλεψαν οι άλλοι δύο να εναντιωθεί στο «μαύρο» πρόβατο της ομάδας.

Ηλίας Μπόγδανος:

Βρίσκεται σίγουρα στην πλευρά του Κόρο, όμως… έχει δείξει ότι δεν διστάζει να λέει την άποψη του όταν κάτι βλέπει λάθος. Πόσο θα αντέχει να βλέπει τον Τριαντάφυλλο να πεινάει; Και αν σπάσει και του προσφέρει κάτι, θα τον… συγχωρέσουν οι άλλοι δύο;

Νικολέττα Μαυρίδη:

Αν και κλίνει προς Κόρο – Ασημακόπουλο, ωστόσο μπορεί να αλλάξει στάση απέναντί τους όταν θα βρεθεί ως… πρόβατο προς σφαγή στον τάκο. Και γιατί το λέμε αυτό; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να χάσουν δύο ασυλίες οι «κόκκινοι». Πρώτος υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος, δεύτερη η Μαριάνθη, τρίτος ο Παπαδόπουλος και… τέταρτη η ίδια ή ο Παύλος Γαλακτερός. Γιατί Καρολίνα και Ελένη θα ανήκουν στην υποομάδα τους και ο Μπόγδανος είναι ο πιο δυνατός τους παίκτης.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version