Survivor Spoiler 20-3: Δεν τραβάει! Επιστρέψει η ψηφοφορία στο κοινό;

Survivor Spoiler 20-3: Είναι σοβαρότατα τα προβλήματα, πλέον, με την τηλεθέαση για το Survivor και στον ΣΚΑΪ έχει σημάνει συναγερμός…

Το φετινό πρότζεκτ δεν τραβάει και οι τελευταίες αλχημείες με τις συνεχείς αλλαγές ομάδων, επέφεραν ακόμα ένα καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία του Survivor, κάτι που ξεκάθαρα αποτυπώνεται στην απόδοση του Survivor στο δυναμικό κοινό (18-54), όπου υπέστη χθες πανωλεθρία, απέναντι στο Masterchef.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Masterchef έπαιξε χθες από 12,9%  έως 24%, όταν το Survivor ξεκίνησε από το 6% και σε κανένα τέταρτο έως και τις 12 τα μεσάνυχτα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 13.5%.

Το δυναμικό κοινό καθορίζει και τη διαφήμιση, οπότε εύλογα είναι κατανοητό το μέγεθος του προβλήματος για τον Ατζούν και κυρίως τον ΣΚΑΪ, που βλέπουν να μην πετυχαίνει τίποτα φέτος.

Ο προβληματισμός στο κανάλι του Φαλήρου είναι ιδιαίτερα έντονος και οι πιέσεις προς τον Ατζούν εντείνονται, ώστε να μπορέσει να επαναφέρει το συντομότερο στο Survivor, την ψηφοφορία με τη συμμετοχή των τηλεθεατών, για τον καθορισμό των αποχωρήσεων.

Και αυτή είναι μια ενέργεια που ο Τούρκος παραγωγός, δεν αποκλείεται σύντομα να θέσει σε εφαρμογή, ως ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να αντιστρέψει την εικόνα.

Δείτε πότε είναι πιθανό να το πράξει στο βίντεο…

Survivor Spoiler 19-3: Το παίρνει απόφαση ο Ατζούν. Νέα μεγάλη αλλαγή...

 

Exit mobile version