Survivor Spoiler 20/4: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση. Κλειδωμένο…

Survivor Spoiler 20/4: Ποιοι κατακτούν σήμερα τη δεύτερη ασυλία. Καθαρά… κόκκινη υπόθεση η αποχώρηση της Τετάρτης. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι;

Η Μπλε ομάδα κυριαρχεί πλέον στο Survivor και αυτό θα το διαπιστώουμε και στο αποψινό επεισόδιο, βλέποντας τον Τζέιμς, τον Μπάρτζη και την υπόλοιπη ομάδα να κάνουν το 2-0 στις μονομαχίες της ασυλίας και να στέλνουν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού τους Κόκκινους, για την ανάδειξη ακόμα δύο υποψηφίων για αποχώρηση απ’ το Survivor.

Κι αν ο Τριαντάφυλλος έκανε την αρχή, παραδοσιακά όπως συμβαίνει εδώ και πολλές εβδομάδες, η συνέχεια έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Με δεδομένο πως τα κουκιά είναι μετρημένα, ο Αλέξης Παππάς είναι αυτός που θα επιλεγεί από τους συμπαίκτες του και θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Και ο Σάκης Κατσούλης, ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας και πλέον ο πιο ισχυρός παίκτης του Survivor σε επίπεδο επιτυχιών στα αγωνίσματα, θα οδηγήσει στον… τάκο, τον πιο αδύναμο από τους εναπομείναντες παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, λοιπόν, είναι ο παίκτης που θα επιλέξει ο Σάκης Κατσούλης, και αυτός που θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων για αποχώρηση.

Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος, θα διεκδικήσουν απόψε την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιος θέλετε να παραμείνει;

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Exit mobile version