Survivor Spoiler 20-4: Θα πάει σε αλλαγές ομάδων ο Ατζούν;

Survivor Spoiler 20-4: Ακόμα δεν έχει συνέλθει ουδείς στον Άγιο Δομίνικο από το τριπλό σοκ των αποχωρήσεων Τζέιμς, Παππά και Γκέντσογλου.

Κι αν για την αποχώρηση του Τζέιμς ουδείς μπορεί να πει ή να του καταλογίσει το παραμικρό, αφού όποιον κι αν βρισκόταν στη θέση του, με όσα βίωσε με την περιπέτεια του μπαμπά του, την ίδια ακριβώς αντίδραση θα είχε, δεν μπορεί κανένας να ισχυριστεί το ίδιο για τον τρόπο αποχώρησης Παππά (κατά κύριο λόγο) και Γκέντσογλου (κατά δεύτερο).

Η εξαφάνισή τους από το επεισόδιο της Πέμπτης έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει να δει τους δύο παίκτες να εμφανίζονται στο επεισόδιο της Κυριακής ή και της Δευτέρας και να εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν στην έξοδο και την επιστροφή στην Ελλάδα.

Το πλήγμα στο Survivor, όπως και αν έφυγαν και όπως και αν παρουσιαστεί ότι έφυγαν, είναι τεράστιο και έρχεται στο πιο κομβικό, χρονικό, σημείο του παιχνιδιού.

Πώς θα αντιδράσει ο Ατζούν; Θα δώσει το δικό του κλασσικό ρεσιτάλ, με τεράστια έπαθλα για να κρατήσει τους παίκτες που έχουν απομείνει ικανοποιημένους;

Θα βγάλει απ’ το μανίκι, πρόωρα, τον άσο της μετατροπής του Survivor σε ατομικό παιχνίδι, διαλύοντας τα ομαδικά αγωνίσματα;

Ή μήπως, θα επιχειρήσει να ανακατέψει ξανά τις δύο ομάδες και να αλλάξει τις συνθέσεις τους;

Ολα αυτά τα ερωτήματα αναμένουν απαντήσεις τις οποίος σύντομα θα σας παρουσιάσουμε…

Exit mobile version