Survivor Spoiler 21-3: Οπως έστρωσε ας… κοιμηθεί η παραγωγή!

Survivor Spoiler 21-3: Ενα απίστευτο… μπάχαλο έχει δημιουργηθεί εντός της Κόκκινης ομάδας, με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη, μετά τη χθεσινή τους άρνηση να αγωνιστούν στην 4η ασυλία και όσα την ακολούθησαν.

Δεν είναι κάτι απλό, αυτό που συνέβη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μπήκε σε ρόλο… συνήγορου του Γκιουλέκα και του Περπατάρη ο Τζέιμς, με αποτέλεσμα η ένταση εντός της Κόκκινης ομάδας να κορυφωθεί.

Και όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο είναι μόνο ένα μικρό δείγμα, άκρως αντιπροσωπευτικό ωστόσο, όσων έχουν συμβεί, αφού πίσω από τις κάμερες η ένταση ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, υπάρχει επίσημη αίτημα από τους Κόκκινους προς την παραγωγή, για να προκύψει νέα αλλαγή ομάδων, καθώς ο Γκιουλέκας θεωρείται ήδη ξένο σώμα για τους σημερινούς του συμπαίκτες.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος, πλην όμως δεν είναι καθόλου εύκολο το έργο της παραγωγής, που αυτή τη στιγμή θερίζει τις… θύελλες που έσπειρα με τις λάθος επιλογές της στη μοιρασιά των παικτών.

Φυσικά, εδώ θα πρέπει να τονιστεί ο ρόλος του Γκιουλέκα, ο οποίος εξ αρχής έχει ξεκαθαρίσει πως καθαρά για λόγους οικονομίας δυνάμεων δεν θέλησε να αγωνιστεί στο 7-2, κάτι που όμως δεν έπεισε τους συμπαίκτες του…

Survivor Ψηφοφορία! Ποιος θέλετε να αποχωρήσει σήμερα;

 

Exit mobile version