Survivor Spoiler 21-3: Θα περάσει του Αλέξη και της Δαλάκα;

Survivor Spoiler 21-3: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την παραγωγή του Survivor στην υπόθεση Γκιουλέκα…

Φαίνεται ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν οι «παλιοί» της Κόκκινης ομάδας απέναντι στον Γιώργο Γκιουλέκα, θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και εξελίξεις, αφού ολοένα και πυκνώνουν οι φήμες για νέα αλλαγή στη σύνθεση των δύο ομάδων.

Η παραγωγή του Survivor βρίσκεται μπροστά σε ένα απίστευτο αδιέξοδο που η ίδια προκάλεσε με την απόφασή της να αλλάξει δύο φορές τις συνθέσεις των ομάδων, μέσα σε μόλις 7 ημέρες.

Και τώρα μοιάζει εκ των γεγονότων υποχρεωμένη να προχωρήσει και σε τρίτη.

Θα το πράξει;

Θα το γνωρίζουμε πολύ σύντομα, αφού οι ισορροπίες στο αγωνιστικό κομμάτι έχουν ανατραπεί πλήρως, σε βαθμό που δεν το περίμενε ποτέ ο Ατζούν ότι θα συμβεί.

Και μια μετακόμιση του Γκιουλέκα στη Μπλε ομάδα, θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Αρα, αν είναι κάτι να συμβεί δεν θα φορά μόνο στον Γιώργο Γκιουλέκα, αλλά πολλούς ακόμα παίκτες.

Το δύσκολο σε αυτή τη φάση, έτσι όπως τέθηκε το θέμα είναι να μη φανεί πως η παραγωγή λειτουργεί καθ’ υπόδειξη Παππά και Δαλάκα, αφού και οι δύο έδειξαν στον Γκιουλέκα το δρόμο της εξόδου από την Κόκκινη ομάδα. Με την Κατερίνα να το πάει ένα βήμα πιο πέρα, απευθυνόμενη στην παραγωγή και ζητώντας να μετατεθεί ο Γκιουλέκας και πάλι στους Μπλε.

 

Exit mobile version