Survivor Spoiler 21-3: Τζέιμς καλεί Γκιουλέκα! Νέα αλλαγή ομάδων;

Survivor Spoiler 21-3: Οργιο φημών από τον Αγιο Δομίνικο για νέα αλλαγή των ομάδων, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με Γκιουλέκα και Τζέιμς.

Ακόμα και ο Λιανός στο αποψινό επεισόδιο, «παίζει», όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, το σενάριο της παραγωγής, απολύτως λογικό, για το «αγκάλιασμα» Τζέιμς σε Γκιουλέκα, τονίζοντας πως βρήκαν τρόπο να τα λένε, μακριά από το αδιάκριτο βλέμμα του Παππά, παίζοντας ως αντίπαλοι.

Οι Κόκκινοι, με Παππά και Δαλάκα να σηκώνουν το θέμα, θεωρούν ότι ο Γκιουλέκας ανήκει ψυχικά στην Μπλε ομάδα και το σώμα του μόνο βρίσκεται στην Κόκκινη.

Μάλιστα, ο Παππάς ευθέως καλεί τον Γιώργο να αποφασίσει τι θα κάνει, αν δεν μπορεί, να πάει στην άλλη καλύβα (σ.σ. τη Μπλε) ή στο σπίτι του. Χαρακτηρίζει πολύ ύποπτο αυτό που συνέβη με τον Τζέιμς και τη στάση του Γκιουλέκα στο παιχνίδι για την τέταρτη ασυλία, ενώ από την πλευρά της η Δαλάκα, βγαίνει μπροστά και προτείνει ευθέως στην παραγωγή, να πάει ο Γκιουλέκας στη Μπλε ομάδα…

Τι θα συμβεί; Αυτό είναι, πλέον, το μεγάλο ερώτημα και ο πονοκέφαλος για την παραγωγή, αφού ξεκάθαρα οι αλλαγές που έγιναν την περασμένη Κυριακή, έφεραν σε απόλυτη θέση ισχύος τους Μπλε.

Μόνη λύση, πλέον, φαντάζει το ενδεχόμενο μιας νέας ανακατανομής των παικτών, αλλά με εντελώς διαφορετική συνταγή. Από την άλλη, μια τρίτη αλλαγή μέσα σε τρεις εβδομάδες θα σημάνει την απόλυτη κατάπτωση και παραδοχή αποτυχίας του πρότζεκτ.

Δύσκολο το σταυροδρόμι, καθώς μπορεί αυτή η ίντριγκα να ενισχύει το ριάλιτι σκέλος του Survivor, όμως το αγωνιστικό σκέλος έχει τεράστια προβλήματα και σε αυτά επιβάλλεται να βρεθεί επειγόντως λύση, χωρίς -όμως- να παραμείνουν σε καθεστώς «προστασίας» τα μεγάλα ονόματα του παιχνιδιού.

 

 

Exit mobile version