Survivor Spoiler 22/3: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία σήμερα, αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

Survivor Spoiler 22/3: Απόλυτα φυσιολογική η αποψινή εξέλιξη στην πρώτη μονομαχία για την κατάκτηση της ασυλίας ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινη ομάδα. Το Survivor παίρνει και πάλι φωτιά…

Ο τραυματισμός του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αρχίζει να θυμίζει «Ντάνο» στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στο αγωνιστικό σκέλος του Survivor, αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τους Μπλε.

Μοιάζει, λοιπόν, άκρως φυσιολογική η εξέλιξη της αποψινής, πρώτης μονομαχίας για την ασυλία, που βρίσκει τους Κόκκινους να απολαμβάνουν τη χαρά της νίκης και την… άνεση της «διακοσμητικής» παρουσίας τους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Εκεί, στην αποψινή συνεδρίαση θα δούμε τους Μπλε να μπαίνουν ξανά στη… φθορά της εσωτερικής τους αντιπαράθεσης. Για μια ακόμη φορά, όμως, η ατομική ασυλία πηγαίνει στην ομάδα του Τζέιμς, με τον Νίκο Μπάρτζη να την κατακτά.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η επιλογή της ομάδας Κατσούλη – Παππά δεν θα μείνει αναπάντητη.

Η Αννα Μαρία Βέλλη θα είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους (5 λογικά), ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα πάνε «μπλοκ» οι ψήφοι των Τζέιμς, Μπάρτζη και Αννας Μαρίας στην Χριστίνα ή θα υπάρξει διαρροή προς την πλευρά του Αλέξη Παππά.

Προφανώς και πλέον η στρατηγική από την πλευρά όλων των παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ψηφοφοριών, μόνο που για μια ακόμη φορά, όσοι κάνουν υπολογισμούς, λογαριάζουν χωρίς το τηλεοπτικό κοινό.

Η Μπλε πλευρά, λοιπόν, θα βρεθεί ξανά στην… γκρίνια και ενδιαφέρον θα έχει η στάση του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει την Αννα Μαρία Βέλλη να αποχωρεί απ’ το παιχνίδι. Γνωρίζοντας πως απέναντι σε Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη (αν οι Κόκκινοι χάσουν την ασυλία της Τρίτης) δεν θα έχει καμία τύχη, θα σπεύσει να επιλέξει ως προτεινόμενη για αποχώρηση την Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μοιάζει να είναι η πιο «αδύναμη» και αγωνιστικά, αλλά και σε απήχηση προς το κοινό. Και λέμε μοιάζει, διότι και για τη Μαριάνθη το ίδιο διαφαινόταν πριν την πρώτη ψηφοφορία και ήδη μετρά τρεις σερί ψηφοφορίες που κάνει… περίπατο απέναντι σε θεωρητικά, πιο δημοφιλείς αντιπάλους.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version