Survivor Spoiler 22-4: Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία;

Survivor Spoiler 22-4: Αρχισαν τα… όργανα στον Αγιο Δομίνικο, μετά τις αποχωρήσεις Τζέιμς, Παππά και Σάββα. Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας;

Πλέον, είναι ξεκάθαρα τα δεδομένα, με την παραγωγή να ρίχνει το βάρος στο ριάλιτι, ακόμα περισσότερο, κάτι που φαίνεται και στο αποψινό τρέιλερ, όπου όλα περιστρέφονται γύρω από τη διαμάχη Κόκκινων και Μπλε για τη μη συμμετοχή της Δαλάκα σε πολλά αγωνίσματα και τις αντιδράσεις από Σταυρούλα και Χρύσα, με την επίθεση του Γιώργου στη Χρύσα να προκαλεί πολλές αντιδράσεις.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου…

Οι δύο ομάδες αναζητούν πατήματα μετά τις αποχωρήσεις, με τους Μπλε να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, κάτι που φάνηκε και από την άνεση με την οποία επικράτησαν στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία.

Θα βρουν τον τρόπο να αντιδράσουν οι Κόκκινοι. Η λογική λέει πως όχι, αλλά πότε το Survivor εξελίσσεται με βάση τη λογική; Πολλές φορές, προγνωστικά και εκτιμήσεις πηγαίνουν περίπατο.

Παρ’ όλα αυτά, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην Κόκκινη ομάδα, όπου σαφώς έχει επηρεαστεί περισσότερο από την αποχώρηση Παππά, σε σχέση με το ποσοστό επηρεασμού της Μπλε από εκείνης του Τζέιμς, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα, στην εκτίμησή μας, στους Μπλε, για να κάνουν απόψε το 2-0 στις ασυλίες της εβδομάδας.

Θα επανέλθουμε, όμως, με τις πρώτες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο, φυσικά και με το κλειδωμένο Spoiler.

Τα χαιρετίσματα Τζέιμς και Παππά στους συμπαίκτες τους…

 

Exit mobile version