Survivor Spoiler 23-3: Ποιοι κερδίζουν την 1η ασυλία;

Survivor Spoiler 23-3: Νέα εβδομάδα, νέος γύρος ασυλιών, εν μέσω φημών για νέες αλλαγές. Η πρώτη ασυλία και η ασφυκτική πίεση στον Ατζούν για τη μεγάλη επιστροφή στο παραδοσιακό Survivor.

Είναι εντονότατες οι πιέσεις που ασκούνται πλέον από τα στελέχη του ΣΚΑΪ, στις συζητήσεις τους με τον Ατζούν και τα στελέχη της παραγωγής του Survivor, για την επαναφορά της ψηφοφορίας των τηλεθεατών.

Εκτιμούν ότι ήταν (και έχει αποδειχθεί πως ήταν) τεράστιο λάθος το τόλμημα του Τούρκου παραγωγού για την κατάργηση των ψηφοφοριών για τις αποχωρήσεις και πιέζουν, έστω και την ύστατη στιγμή, να κάνει ένα βήμα πίσω ο Ατζούν και να τις επαναφέρει, κάτι που ο ίδιος δείχνει -σύμφωνα με πληροφορίες- να σκέφτεται πια πολύ σοβαρά.

Το timing που θα συμβεί αυτή η αλλαγή ή κάποια που θα προσομοιάζει με το παλαιό σύστημα διεξαγωγής των αποχωρήσεων, είναι ακόμα ανοικτό, με τις δικές μας πληροφορίες να επιμένουν ότι οι ψηφοφορίες του κοινού θα επιστρέψουν με την Ενωση των παικτών των δύο ομάδων, μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία του φετινού Survivor.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δεδομένα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν για την πρώτη ασυλία, οι πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο έρχονται με το σταγονόμετρο, καθώς δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το τι έχει συμβεί (σ.σ. αν έχει συμβεί) με τις αλλαγές στις δύο ομάδες.

Αν επαληθευτούν οι φήμες για επαναφορά Γκιουλέκα και Περπαρτάρη στους Μπλε, η εκτίμησή μας είναι πως η πρώτη ασυλία θα πάει στο Μπλε στρατόπεδο.

Θα επανέλθουμε, ωστόσο, εντός της ημέρας, αφού οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές…

Exit mobile version