Survivor Spoiler 23-4: Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο...

Survivor Spoiler 23-4: Κάνουν τον ένα περίπατο μετά τον άλλο οι Μπλε. Θα κατακτήσουν και την τρίτη ασυλία;

Νέα επικράτηση της Μπλε ομάδας στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, με το ίδιο αποτέλεσμα, double score 12-6 και μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο.

Τρίτη ασυλία σήμερα, με ένα τρέιλερ… φωτιά, καθώς η παραγωγή δίνει πλέον τεράστια έμφαση στο ριάλιτι σκέλος του παιχνιδιού και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, κορυφώνονται.

Στο τρέιλερ βλέπουμε στη διάρκεια του αγωνίσματος να προκύπτει ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με αφορμή μια κίνηση της Σταυρούλας προς τον Γιάννη Περπατάρη και της καταγγελίας, πως εκείνος της είπε ότι θα την χαστουκίσει.

Είναι δύσκολη η κατάσταση που διαμορφώνεται, πλέον, μεταξύ των δύο ομάδων…

 

Σε ό,τι αφορά, ωστόσο, την τρίτη ασυλία, η λογική οδηγεί… 100-0 σε εκτίμηση για κατάκτηση της νίκης και πάλι από την Μπλε ομάδα.

Οι Μπλε είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι και το αποδεικνύουν, οι Κόκκινοι πρέπει να βρουν απαντήσεις, για να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του ταξιδιού, αλλά -επαναλαμβάνουμε- η λογική δείχνει και πάλι επικράτηση των Μπλε.

Θα επανέλθουμε φυσικά με τις πρώτες πληροφορίες και το κλειδωμένο spoiler.

Δείτε το τρέιλερ με την ένταση, την τεράστια ένταση που έχει προκύψει μεταξύ Κόκκινων και Μπλε, από το επεισόδιο του Γιάννη με τη Σταυρούλα και την καταγγελία των Μπλε για τον Γιάννη Περπατάρη…

 

Exit mobile version