Survivor Spoiler 24-3: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 24-3: Ποια ομάδα κατακτά την πρώτη ασυλία; Νέα εβδομάδα ξεκινά για το Survivor, κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τις 4 ασυλίες…

Και αν την περασμένη εβδομάδα, είχαμε περίπατο των Μπλε, οι οποίοι για πρώτη φορά φέτος κατέκτησαν και τις 4 ασυλίες, όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα.

Πολλά, αν όχι όλα, θα εξαρτηθούν και θα κριθούν από τη στάση που τελικά θα τηρήσει η παραγωγή, αναφορικά με τις συνθέσεις των δύο ομάδων και αν πράγματι θα πάμε ξανά σε αλλαγή, τρίτη μέσα σε 15 ημέρες, γεγονός που θα είναι απολύτως πρωτοφανές.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν πως επιστρέφουν στους Μπλε Γκιουλέκας και Περπατάρης και στους Κόκκινους, Γκέντσογλου και Ταλαδιανός.

Οι πληροφορίες που αυτή τη στιγμή έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο, επιμένουν πως οι Μπλε είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για να κάνουν το 1-0.

Δεν είναι οριστικό, δεν είναι κλειδωμένο, είναι οι νέες πληροφορίες που σας μεταφέρουμε και το πρωί θα δώσουμε και το οριστικό σπόιλερ για τους νικητές της πρώτης ασυλίας.

Exit mobile version