Survivor Spoiler 24-4: Ο 3ος υποψήφιος και το φαβορί αποχώρησης

Survivor Spoiler 24-4: Ενα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση της Πέμπτης. Ο τρίτος υποψήφιος και το φαβορί για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης είδε τους συμπαίκτες του, μετά την ήττα -τρίτη στη σειρά- από τους Μπλε, να τον στέλνουν στον τάκο των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Δεν έκρυψε πως το περίμενε, αφού Ασημίνα και Γιώργος αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που αυτομάτως δημιουργεί νέα δεδομένα και για το ενδεχόμενο τέταρτης ψηφοφορίας.

Ο  ίδιος ο Χριστόφορος, πάντως, αστειευόμενος έκανε αναφορά και στη Χρύσα, τονίζοντας ότι την κυνηγά για να προσπεράσει το δικό της ρεκόρ συμμετοχών σε αγωνίσματα αποφυγής της αποχώρησης.

Δείτε πώς σχολίασε ο Χριστόφορος Ταξίδης την απόφαση της ομάδας του, να τον αναδείξει τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ως προς τα δεδομένα για το φαβορί αποχώρησης, η κίνηση των κόκκινων να προστατεύσουν Παπαχαραλάμπους και Ασημίνα λόγω τραυματισμού, φαίνεται ότι θα φέρει σε περίπτωση νέας ήττας των Κόκκινων είτε τη Δαλάκα, είτε τον Γκιουλέκα να συμπληρώσει την τετράδα.

Οπότε, σε μια τέτοια τετράδα, φαβορί αποχώρησης παραμένει ο Χριστόφορος, ενώ αν μπει από τους Μπλε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, είτε η Χρύσα, αυτομάτως γίνονται αυτοί το φαβορί για την επιστροφή στην Ελλάδα.

 

Exit mobile version