Survivor Spoiler 24-6: Αδικη αλλά αναμενόμενη αποχώρηση

Ξανά τα πάνω κάτω στον Αγιο Δομίνικο... Ακόμη ένα φαβορί για την 4άδα τέθηκε εκτός παιχνιδιού...

Εχοντας χάσει από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το Survivor All Star τον έλεγχο των κανόνων, ήταν απόλυτα βέβαιο πως δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχει κάτι διαφορετικό στο φινάλε η παραγωγή.

Τo Survivor All Star ασφαλώς και είναι το παιχνίδι των ανατροπών και όλων όσων θέλουν να διαφημίζουν οι άνθρωποι της παραγωγής, όμως είναι ξεκάθαρα και το παιχνίδι των αδικιών.

Και μια ακόμη τέτοια αδικία διαδραματίστηκε εις βάρος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία -αν επιβεβαιωθούν οι πρώτες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο- τέθηκε εκτός παιχνιδιού αν και είχε τερματίσει 4η στην 24ωρη ψηφοφορία.

Για να φτάσουμε εκεί, προέκυψε κατάκτηση της 4ης ατομικής ασυλίας από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και δεύτερη υποψηφιότητα αποχώρησης για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος φέρεται να ζήτησε από τους υπόλοιπους παίκτες να τον ψηφίσουν.

Εχοντας και τις περισσότερες νίκες, ο Σάκης Κατσούλης παίρνει τον τίτλο του MVP και αποφασίζει να βγάλει τρίτη υποψήφια προς αποχωρηση την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αποχωρεί αφού βρίσκεται στην 4η θέση πίσω από τον πρώτο Νίκο Μπάρτζη και τον δεύτερο Σάκη Κατσούλη.

Ποιο είναι το άδικο της αλλαγής στη διαδικασία που επέλεξε η παραγωγή; Μα, το γεγονός πως η ψηφοφορία των τηλεθεατών πήγε ουσιαστικά στα σκουπίδια, καθώς παίκτρια που με τις ψήφους των τηλεθεατών έπρεπε να βρεθεί ως 4η στο Γαλάτσι, παίρνει το δρόμο της επιστροφής, ενώ παραμένει στον Άγιο Δομίνικο η όγδοη στην κατάταξη, Μαριαλένα.

 

Exit mobile version