Survivor Spoiler 25-4: Η αποχώρηση Περπατάρη και η επόμενη μέρα…

Survivor Spoiler 25-4: Η βόμβα έσκασε στον Αγιο Δομίνικο και η αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη, απόψε, με όποιον τρόπο και αν έχει επιτευχθεί, δεν παύει να αποτελεί ακόμα ένα πλήγμα στο φετινό πρότζεκτ.

Αγωνιστικά, o Γιάννης δεν είναι ο πιο αδύναμος εκ των τεσσάρων υποψηφίων, όμως, όλα όσα έχουν προηγηθεί και οι αποχωρήσεις Τζέιμς, Παππά και Γκέντσογλου, φαίνεται πως έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο…

Οχι στην εξέλιξη, αλλά στη λήψη της αρχικής απόφασης του Περπατάρη για να αναδειχθεί από τους συμπαίκτες του, υποψήφιος προς αποχώρηση.

Λένε, λοιπόν, πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, πως η απόφαση του Γιάννη Περπατάρη δεν ήταν τυχαία και πως όλα όσα την ακολούθησαν, με τον σάλο που προκάλεσε το επεισόδιο που είχε με την Σταυρούλα, απλώς αποτέλεσαν τη σταγόνα στο ποτήρι και ουσιαστικά τη… χαριστική βολή, στην ψυχολογία του παίκτη, που τον οδήγησε και στην έξοδο.

Θα ξεκαθαρίσουν πολλά, σίγουρα, από όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο και κυρίως από όσα θα πει ο Περπατάρης στην τελευταία του ομιλία ως παίκτης του Survivor, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν οι αντίπαλοί του.

Η επόμενη μέρα στο Survivor, σίγουρα καθιστά πολύ πιο δύσκολη την επιβίωση για τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας, που χάνουν ακόμα έναν παίκτη που δεν είναι ο χειρότερος της ομάδας.

Θα υπάρξει παρέμβαση της παραγωγής; Ολα είναι ανοικτά…

 

 

 

Exit mobile version