Survivor Spoiler 26/1: Θύελλα σήμερα! Στα χέρια Μπλε και Κόκκινοι για την ασυλία;

Survivor Spoiler 26/1: Η μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας, οι σώμα με σώμα μονομαχίες Κόκκινων και Μπλε και το θερμό επεισόδιο που προκαλεί την παρέμβαση της παραγωγής…

Αγριεύουν απόψε τα πράγματα στο Survivor, με τον ΣΚΑΪ να δίνει και πάλι με μεγάλη καθυστέρηση το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου στη δημοσιότητα.

Ενα τρέιλερ που μας βάζει στο πνεύμα και το κλίμα μιας πολύ θυελλώδους αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε, με τον Περικλή Κονδυλάτο να έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Πάνο Καλλίδη.

Για τον τελευταίο, μάλιστα, φημολογείται τις τελευταίες ώρες πως ζήτησε να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι, μετά το χουνέρι που του έκαναν οι Κόκκινοι, κατηγορώντας τον για κλοπή λαδιού, κάτι που ο τραγουδιστής αρνήθηκε και αρνείται κατηγορηματικά, κατηγορώντας με τη σειρά του, τους πρώην συμπαίκτες του για προβοκάτσια.

Θυμίζουμε, πως σύμφωνα με το αρχικό σπόιλερ που σας δώσαμε από το πρωί, οι μπλε είναι αυτοί που και σήμερα θα κατακτήσουν τη νίκη στη μονομαχία της ασυλίας.

Θα προσέξετε, επίσης, στο τρέιλερ πως η μονομαχία ασυλίας ξεκινά με φυσικό φως και τελειώνει νύχτα. Κάτι που σημαίνει, πως λογικά δεν θα υπάρξει περίπατος των μπλε.

Θα προσέξετε ακόμα, στο τρέιλερ, τη ρήξη στις σχέσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου με τον Κοψιδά, στον οποίο δεν δίνει τα χέρια της, μετά από επικράτησή της στη μονομαχία με την αντίπαλό της.

Κοινώς, ένας κακός χαμός και απόψε…

Δείτε το τρέιλερ:

Survivor Ψηφοφορία: Ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση;

MasterChef 5 – Ψηφοφορία: Ποιος είναι ο καλύτερος και πιο δημοφιλής κριτήςΕιδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version