Survivor Spoiler 26-3: Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία

Survivor Spoiler 26-3: Στο 1-1 Κόκκινοι και Μπλε μετά την επικράτηση των τελευταίων στο αγώνισμα της Δευτέρας. Ποιοι κατακτούν την τρίτη ασυλία;

Τα κατάφεραν, λοιπόν, οι Μπλε και χωρίς Σταυρούλα, να αντιστρέψουν τα εις βάρος τους προγνωστικά και να επικρατήσουν με 12-8, στο αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Εκαναν, έτσι, το 1-1 και οδήγησαν τους Κόκκινους στην επιλογή της Άιρα, την οποία έβγαλαν στον τάκο, ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση. Τι σημαίνει αυτό; Οτι αυτήν την εβδομάδα πάμε σε αποχώρηση γυναίκας  από το Survivor.

Τι θα δούμε, όμως, απόψε; Ο Παππάς παίρνει το… όπλο του και ρίχνει λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει εντός της Μπλε ομάδας, ανάμεσα σε Σταμάτη και Τζέιμς, φτάνοντας στο σημείο να δώσει και το χέρι με τον Σταμάτη, μετά από αγώνα και αυτή η ίντριγκα, σίγουρα θα προσφέρει αρκετά στο σκέλος της τηλεθέασης, αφού θα έχει αρκετό «ψωμί» στη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό σκέλος, τώρα, οι πρώτες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο, θέλουν τους Κόκκινους να βρίσκουν σήμερα απαντήσεις στα προβλήματά τους και να κάνουν το  2-1.

Θα επανέλθουμε εντός της ημέρας με το οριστικό και κλειδωμένο spoiler.

 

Exit mobile version