Survivor Spoiler 27-3: Τελείωσαν όλα! Αυτή είναι τύχη των αποβληθέντων

Survivor Spoiler 27-3: Κλειδωμένο! Δύσκολη η αποψινή βραδιά για τον Γιώργο Λιανό... Τι θα συμβεί με Γκότση και Πηλίδη;

Απόψε, λοιπόν, τελειώνουν όλα…

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πηλίδης «συνελήφθησαν» από ανθρώπους της παραγωγής να παραβιάζουν δύο σοβαρούς, διαφορετικούς ωστόσο, κανόνες του Survivor All Star.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στην έναρξη του αγωνίσματος της δεύτερης ασυλίας την απουσία των δύο παικτών, χωρίς να δίνει πολλές εξηγήσεις, παρά μόνο ότι έχουν αποσυρθεί με απόφαση της παραγωγής στο ξενοδοχείο, ώστε να διερευνηθούν τα παραπτώματά τους και πως θα επανέλθει με την ανακοίνωση της τελικής απόφασης μετά από την έρευνα.

Η έρευνα αυτή έχει φυσικά πραγματοποιηθεί και το αποτέλεσμά της ήταν ξεκάθαρο, κάτι για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει από το βράδυ της Κυριακής.

Survivor Spoiler – Οριστική Αποβολή

Η απόφαση της παραγωγής, λοιπόν, είναι οριστική και αμετάκλητη και θα δούμε απόψε τον Γιώργο Λιανό -εκτός απροόπτου- να οριστικοποιεί και προς τους παίκτες την επιβολή ποινής αποβολής στον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πηλίδη.

Επαναλαμβάνουμε προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων πως ο Γιωρίκας Πηλίδης φέρεται να πιάστηκε να επικοινωνεί μέσω κινητού τηλεφώνου με πρόσωπο στην Ελλάδα, ενώ ο Ηλίας Γκότσης φέρεται να έχει πιαστεί να επικοινωνεί με ντόπιο μέλος της παραγωγής από το οποίο είχε ζητήσει να του φέρει προμήθειες από τοπικό κατάστημα.

Πρόκειται λοιπόν για την επιβεβαίωση της οριστικής αποβολής των δύο παικτών, οι οποίοι άμεσα θα πάρουν και το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Exit mobile version