Survivor Spoiler 29-5: Οι 2 ασυλίες και οι 3 υποψήφιοι της εβδομάδας

Survivor Spoiler 29-5: Ξεκινάνε τα... ωραία από σήμερα στο Survivor All Star με τη μονομαχία για την πρώτη ασυλία, κλείδωσε και η δεύτερη.

Παρελθόν αποτελεί και το δεύτερο μεγάλο έπαθλο της φετινής σεζόν, σε ατομικό επίπεδο, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να παίρνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και πλέον να βάζει πλώρη για μια θέση στον τελικό.

Από σήμερα, όμως, το Survivor All Star επιστρέφει δριμύτερο σε ό,τι έχει να κάνει με τις μονομαχίες για τις δύο ασυλίες της εβδομάδας.

Ηδη, γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της πρώτης ασυλίας, με τους Μαχητές να κάνουν το 1-0 απαλλαγμένοι από το αγωνιστικό μειονέκτημα που είχαν με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα.

Γνωρίζουμε ήδη και το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας από την πλευρά των Διασήμων, οι οποίοι το ρίχνουν… δαγκωτό στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος βγαίνει στον τάκο ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση, ωστόσο, είναι η πληροφορία  πως ο Τάκης Καραγκούνιας βγαίνει… ατρόμητος από αυτήν την πρώτη ψηφοφορία, αφού δεν ψηφίζεται από κανέναν από τους συμπαίκτες του.

Και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες στη δεύτερη ασυλία, την οποία θα χάσουν και πάλι οι Διάσημοι.

Οι Μαχητές έχουν πλέον ξεκάθαρα το πάνω χέρι και θα εξουδετερώσουν ακόμα έναν παίκτη των Διασήμων, οι οποίοι πάνε με τρεις υποψηφίους στην ψηφοφορία της Τρίτης.

Και φυσικά ο «ατρόμητος» Τάκης Καραγκούνιας βγαίνει στον τάκο, μαζί με την Μελίνα Μεταξά, οπότε πάμε σε ψηφοφορία με υποψηφίους Βασάλο, Καραγκούνια και Μελίνα. Και η όποια πρόβλεψη για φαβορί σε αυτή τη φάση μοιάζει παρακινδυνευμένη, αλλά θα την κάνουμε σε επόμενή μας ενημέρωση.

Exit mobile version