Survivor Spoiler 29-6: Η σημερινή αποχώρηση και η απώλεια της… μπάλας

Χάθηκε το... τόπι στο Survivor All Star...

Survivor Spoiler 29-6: Εχει αποχώρηση απόψε το Survivor All Star.

Με τις αντιδράσεις να κορυφώνονται και να εκφράζονται φόβοι πλέον ακόμα και για έκφρασή τους κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ημιτελικού στο Γαλάτσι, το Survivor All Star έκλεισε τον κύκλο των γυρισμάτων του στον Αγιο Δομίνικο.

Απόψε, θα δούμε την τρίτη στη σειρά αποχώρηση σύμφωνα με το αποτέλεσμα της 24ωρης ψηφοφορίας, η οποία είχε τελικά ως απόλυτα ευνοημένη τη Μαριαλένα.

Χειρουργικές κινήσεις που δεν την έβγαλαν ποτέ υποψήφια, σε βαθμό τέτοιο ώστε να εκφράζονται σοβαρές υπόνοιες πως το αποτέλεσμα της 24ωρης ψηφοφορίας έχει διαρρεύσει μεταξύ των παικτών.

Ουσιαστικά, πάντως, η παραγωγή του Survivor All Star «κοιμάται, όπως έστρωσε φέτος από την έναρξη του παιχνιδιού», αφού η απώλεια κάθε ελέγχου έναντι της τήρησης των κανονισμών και της ενημέρωσης των παικτών με διάφορους τρόπους για όσα συνέβαιναν εκτός παιχνιδιού, είχε ως αποτέλεσμα να «καεί» το φετινό πρότζεκτ.

Απόψε, λοιπόν, θα δούμε και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, την παίκτρια που έχει κατακτήσει την 4η θέση στη βαθμολογία των τηλεθεατών, να πετιέται εκτός παιχνιδιού από τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αυτοπροτάθηκε ως δεύτερος υποψήφιος και επέλεξε ως τρίτη υποψήφια τη Σταυρούλα που και αγωνιστικά αλλά και λόγω της δημοφιλίας της, άξιζε να βρίσκεται ως 4η στο Γαλάτσι.

Ωστόσο, ούτε η Σταυρούλα, αλλά ούτε και η 6η στην ομαδική ψηφοφορία Στέλλα, θα βρίσκονται στο Γαλάτσι, αφού η Στέλλα Ανδρεάδου είναι η παίκτρια που θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα να αποχωρεί, τελευταία επί του εδάφους στον Αγιο Δομίνικο.

Οι αντιδράσεις είναι πολλές και μέρα με τη μέρα γίνονται και περισσότερες, γεγονός που ήδη προβληματίζει πολύ έντονα την παραγωγή για τον κίνδυνο να προκύψουν αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης στον ημιτελικό.

 

Exit mobile version