Survivor Spoiler 3-7: Αυτοί οι 3 υποψήφιοι, αυτή αποχωρεί…

Τέλος εποχής για το Survivor All Star...

Survivor Spoiler 3-7: Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και πλέον το Survivor All Star «ζει και αναπνέει» για τη διεξαγωγή ημιτελικού και τελικού την ερχόμενη εβδομάδα στο Γαλάτσι.

Οι εξελίξεις είναι γνωστές εδώ και μέρες, ως προς το τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα, τελευταία που εμφανίζονται οι παίκτες να αγωνίζονται στον Αγιο Δομίνικο.

Πέντε έχουν απομείνει, τέσσερις θα πάρουν το εισιτήριο για να εμφανιστούν στο Γαλάτσι, δύο θα μπουν σε μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία την Κυριακή, ώστε ένας να αποχωρήσει τη Δευτέρα στην έναρξη του ημιτελικού και να πάρουν όλα το δρόμο τους…

Απόψε, λοιπόν, ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που κατακτά την πρώτη ασυλία, ενώ στον τάκο των υποψηφίων αυτή την εβδομάδα θα δούμε Νίκο Μπάρτζη, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Στέλλα Ανδρεάδου.

Αυτή είναι και η τελευταία υποψηφιότητα για τη Στέλλα, η οποία τα πήγε πραγματικά περίφημα στο φετινό Survivor All Star και αποχωρεί μια… ανάσα -κυριολεκτικά- πριν τα ημιτελικά.

Υπενθυμίζουμε ότι Κατσούλης και Μαριαλένα μετά από αγώνες ασυλίες – πρόκρισης, προκρίνονται απευθείας στον ημιτελικό, ενώ Μπάρτζης και Μάριος θα μπουν στην ψηφοφορία της Κυριακής.

Ενας στους δύο θα μείνει εκτός με περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει υπέρ του Νίκου Μπάρτζη.

Exit mobile version