Survivor Spoiler 30-3: Φαβορί κατάκτησης 1ης ασυλίας

Survivor Spoiler 30-3: Επιστροφή στη δράση το βράδυ της Κυριακής για το Survivor, με 19 παίκτες να παραμένουν στον Αγιο Δομίνικο και να δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για επιβίωση και διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου.

Τέσσερις, μόνο, θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική φάση της Αθήνας, ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση, καθώς απομένουν πλέον δύο εβδομάδες για την Ενωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14 Απριλίου.

Η αποχώρηση της Ευγενίας Μπόρλα, της πλέον αδύναμης παίκτριας στο αγωνιστικό σκέλος, σαφώς και προσφέρει ένα πλεονέκτημα στη Μπλε ομάδα, για τις από εδώ και πέρα αναμετρήσεις και τα ματσαρίσματα μεταξύ των γυναικών.

Θα είναι, όμως, αρκετή αυτή η αλλαγή για να τους οδηγήσει σε μια ολική επαναφορά, ώστε να μη χάσουν και αυτήν την εβδομάδα παίκτη;

Οι Μπλε έχουν απομείνει με εννέα παίκτες, οι Κόκκινοι έχουν δέκα μεν, αλλά αγωνιστικά παραμένει εκτός, ακόμα, η Ασημίνα.

Οπότε, στην εκτίμηση που θα δώσουμε για το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας και σε συνέχεια όσων είδαμε αυτήν την εβδομάδα, οι Κόκκινοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες με το μέρος τους για να πανηγυρίσουν τη νίκη στην πρώτη μονομαχία της νέας εβδομάδας.

Μέσα στη μέρα, πάντως, θα αρχίσουν να έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο οι πρώτες πληροφορίες, οπότε και θα επανέλθουμε.

Exit mobile version