Survivor Spoiler 30-3: Θα καλυφθεί το κενό Γκότση και Πηλίδη;

Survivor Spoiler 30-3: Το τοπίο παραμένει εξαιρετικά θολό και ο Ατζούν δεν ανοίγει τα χαρτιά του...

Ενα βασικό ερώτημα παραμένει αναπάντητο μετά τον σάλο που προκάλεσε η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να αποβάλει από τo Survivor All Star τον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Ηλία Γκότση.

Θα παρέμβει ο Τούρκος παραγωγός ως προς την επόμενη μέρα και τη δυναμικότητα της Μπλε ομάδας;

Θα τολμήσει να αλλάξει εκ των έσω (ξανά) τους συσχετισμούς, παίρνοντας κάποιον από τους παίκτες των Κόκκινων και μετακομίζοντάς τον στους Μπλε;

Survivor Spoiler – Αλλαγή ομάδων

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο η εισήγηση που έχει πάρει στα χέρια του ο Τούρκος από τον Ελληνα επικεφαλής της παραγωγής είναι αρνητική. Να μην προχωρήσει, δηλαδή, σε καμία αλλαγή στη σύνθεση των δύο ομάδων, αφού οι Μπλε δείχνουν ικανοί να κοντράρουν τα ίσια τους Διάσημους, κάτι που ήδη φάνηκε την Τετάρτη και θα το δούμε και απόψε με τη νίκη τους στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού.

Μένει, βέβαια, να διαπιστωθεί στην πράξη αν πράγματι ο Ατζούν θα αφήσει ως έχει την Μπλε ομάδα, η οποία σήμερα θα χάσει και την Ελένη Χαμπέρη, η οποία -με απόφαση του τηλεοπτικού κοινού- αποχωρεί από το Survivor All Star.

Στην παρούσα φάση ο Τούρκος κρατά κλειστά τα χαρτιά του και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, διαπιστώνοντας και ο ίδιος ότι με τις επιλογές του και εκείνες των συνεργατών του, κατορθωσαν να τινάξουν στον αέρα το πολυαναμενόμενο (χρόνια) ελληνικό Survivor All Star. Κι ακόμα είναι… τέλος Μαρτίου.

Exit mobile version