Survivor Spoiler 31-3: Η Χαμπέρη… αδειάζει Γκότση για τις αποβολές

Survivor Spoiler 31-3: Μέσω της Ελένης Χαμπέρη ήρθε η απάντηση της παραγωγής στις καταγγελίες του Ηλία Γκότση για το... άδικο της αποβολής του.

Ο Ηλίας Γκότσης έσπευσε για ακόμα μια φορά να θολώσει τα νερά, δημοσιεύοντας τη δική του εκδοχή για το τι πραγματικά έχει συμβεί με την υπόθεση της αποβολής του. Εδειξε, μάλιστα, συμπαίκτη του ως τον συγγραφέα της παραγγελίας καπνού και αναψυκτικών, που αποτέλεσε και την αιτία της απόφασης του Ατζούν για την αποβολή του.

Κι ενώ περίμεναν όλοι μια αντίδραση της παραγωγής, αυτή φαίνεται πως ήρθε μέσω των δηλώσεων της Ελένης Χαμπέρη που μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, αμέσως μετά την έξοδό της από το Survivor All Star, σήκωσε… ασπίδα προς τον Ατζούν για το δίκαιο της απόφασης για την αποβολή του Γκότση και του Πηλίδη. «Το θεωρώ πάρα πολύ δίκαιο» τόνισε για την απόφαση των αποβολών και συνέχισε: Είναι πολύ άδικο οποιοσδήποτε να έχει επικοινωνία. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου προς τα έξω και να πάρεις ψυχολογία. Αναφορικά με το φαγητό, δεν θα έδιωχνε η παραγωγή κάποιον που έχει κλέψει μία φορά. Προειδοποιεί. Όταν όμως το κάνεις συνεχώς και βρίσκεις λύση για να παίρνεις φαγητό είναι πολύ άδικο εσύ να έχει ταπεράκια και να κάνεις την παραγγελία σου. Να στέλνεις γραματάκια και να παραγγέλνεις» τόνισε η Χαμπέρη και… όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Exit mobile version