Survivor Spoiler 4-4: Νέα τεράστια «γκάφα» της παραγωγής…

Survivor Spoiler 4-4: Αναπόφευκτη γκέλα της παραγωγής σε περίπτωση που την Πέμπτη αποχωρήσει γυναίκα από τους Μαχητές.

Από το κακό στο… χειρότερο οδεύει το Survivor All Star και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα αν δεν αναλάβει δράση ο Ατζούν, για να περισώσει ό,τι σώζεται, αναφορικά με τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Διασήμων και Μαχητών.

Σας έχουμε ήδη δώσει από τη Δευτέρα την εκτίμησή μας για την αποχώρηση της Πέμπτης. Ποια πιστεύουμε ότι θα τερματίσει στην τελευταία θέση της αποψινής ψηφοφορίας.

Αν επιβεβαιωθεί η εκτίμησή μας και αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου ή έστω η Ρία Κολοβού, δηλαδή μία από τις δύο γυναίκες που είναι υποψήφιες απόψε, μαζί με τον Μαρτίκα και τον Μπάρτζη, τότε δημιουργείται αυτομάτως το δεδικασμένο της ασυλίας των τριών για τα άλλα τρια κορίτσια που θα μείνουν στην ομάδα των Μαχητών.

Survivor Spoiler – Ασυλία των τριών

Πρόκειται για απίθανη εξέλιξη σε μια ομάδα που είναι ήδη «διαλυμένη», αρχές Απριλίου να πορευτεί μέχρι τη μετατροπή του παιχνιδιού σε ατομικό, με αποχωρήσεις μόνο ανδρών, διότι τα κορίτσια θα προστατεύονται από την «ασυλία των τριών».

Πρόκειται, βασικά, για την απόλυτη γκάφα των στελεχών της παραγωγής που δεν μπορούν να αντιληφθούν το τι έρχεται, με αποτέλεσμα να προκαλούν με τις έως τώρα ενέργειές τους, τον απόλυτο καταποντισμό του Survivor All Star.

 

Exit mobile version