Survivor Spoiler 5-6: Ποιος είναι φαβορί για αποχώρηση;

Survivor Spoiler 5-6: Μια πρώτη ανάλυση για την επερχόμενη αποχώρηση με τα υπάρχοντα δεδομένα και τις πιθανότητες για τον επόμενο υποψήφιο...

Την Τετάρτη το βράδυ θα διεξαχθεί η ψηφοφορία με τη συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού για την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας που θα είναι και η τελευταία με τη συγκεκριμένη διαδικασία διεξαγωγής, αν το αποτέλεσμά της οδηγήσει σε αποχώρηση των Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δεν αποκλείεται, ακόμα και αν αποχωρήσει Μαχητής, να διαλυθεί το Survivor All Star από το ομαδικό του μοντέλο διεξαγωγής και να ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή η ψηφοφορία με τη συμμετοχή των εννέα παικτών που θα απομείνουν, ώστε με βάση την κατάταξη να κριθούν όλες οι επόμενες αποχωρήσεις κατά το διάστημα διεξαγωγής του ατομικού παιχνιδιού και έως τη συμπλήρωση των 4 φιναλίστ που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για την τελική φάση.

Survivor Spoiler – Φαβορί Αποχώρησης

Τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής και είναι γνωστά έχουν ως εξής

Οπότε με τα σημερινά δεδομένα ανάμεσα σε Βασάλο και Ασημακόπουλο υπάρχει, σε σχέση με τα δεδομένα προηγούμενων ψηφοφοριών, σχετική ισορροπία δυνάμεων, μην πούμε πως ελαφρώς υπερισχύει ο Ασημακόπουλος.

Αν στους δύο υποψηφίους αυτούς προστεθεί ως τρίτη υποψήφια η Στέλλα Ανδριώτου, τότε εκτός απροόπτου θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει.

Αν προστεθεί ο Νίκος Μπάρτζης, τότε ξεκάθαρα θα κριθεί η αποχώρηση ανάμεσα σε Βασάλο και Ασημακόπουλο με τον τελευταίο να είναι σε ελαφρώς καλύτερη θέση, αλλά εκτιμούμε πως τελικά θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Αν προκύψει τετράδα υποψηφίων με Βασάλο, Ασημακόπουλο, Μπάρτζη και Στέλλα, πάλι η Στέλλα είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει.

Exit mobile version