Survivor Spoiler 7-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 7-2: Ο κακός χαμός! Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία; Το Dokari έχει (ξανά) την απάντηση!

Τα είδαμε όλα στο Survivor ή έχει κι άλλες ανατροπές; Εχει και παραέχει και όπως σας λέμε από την πρώτη ημέρα προβολής, φέτος θα τα δούμε -κυριολεκτικά- όλα.

Και θα ανατρέπονται συνεχώς τα δεδομένα και κανένας δεν θα μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων τι να περιμένει. Και φυσικά αναφερόμαστε στους παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται σε απίστευτη πίεση, τέτοια που δεν υπήρξε σε κανένα από τα προηγούμενα Survivor.

Ναι, το φετινό είναι το πιο δύσκολο, ακραία δύσκολο από πλευράς συνθηκών επιβίωσης, ριάλιτι των τελευταίων ετών.

Γι’ αυτό και όσοι δεν άντεξαν την έκαναν νωρίς, συμπεριλαμβανομένου και του Πιλίδη στους παίκτες που δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στην έλλειψη φαγητού.

Γι’ αυτό και θα υπάρξουν πολλές ακόμα ανατροπές στη συνέχεια, αφού βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Ο Ατζούν δίνει τα ρέστα του για να κρατήσει το φετινό Survivor στην κορυφή της τηλεθέασης και είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα.

Survivor Spoiler – Δεύτερη Ασυλία

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Αγώνισμα για την κατακτηση της δεύτερης ασυλίας απόψε και ήδη οι Μαχητές, όπως αποκλειστικά σας αποκάλυψε το Dokari το πρωί της Κυριακής, έχουν κάνει το 1-0 και επέστρεψαν δυναμικά στις επιτυχίες.

Εριξαν στα σχοινιά τους Διάσημους, τους υποχρέωσαν να αναδείξουν υποψήφιους για αποχώρηση την Αθηνά και μετά από παρέμβαση της παραγωγής με την αλλαγή κανονισμών γι’ αυτήν την εβδομάδα και την Ευριδίκη.

Καταλαβαίνετε ότι απόψε θα γίνει νέα μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους.

Ποιοι θα επικρατήσουν; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Μαχητές κάνουν το 2-0 και στέλνουν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού τους Διάσημους για να αναδείξουν ότι δύο, αλλά τρεις ακόμα υποψηφίους.

Θα ισχύει και σήμερα, δηλαδή, η ανάδειξη δύο υποψηφίων με ψηφοφορία και ενός από την παίκτρια που πήρε την ατομική ασυλία, δηλαδή την Βρισηίδα.

Θα επανέλθουμε για τους υποψηφίους σε λίγο, αν και όλα δείχνουν ότι Κουρεντή και Κωνσταντάρας δεν θα αποφύγουν την ανάδειξή τους από τις δύο ψηφοφορίες.

Exit mobile version