Survivor Spoiler 7/4: Οι αλλαγές στις ομάδες και το πάρτι της Ενωσης

Survivor Spoiler 7/4: Εξακολουθεί να καταγράφει... χαμηλές πτήσεις το Survivor All Star στους δείκτες της τηλεθέασης.

Σταθερά, πλέον, κάτω από το 17% στο δυναμικό κοινό με το MasterChef να έχει πάρει κεφάλι και τον Σασμό να οδηγεί ξέφρενα την κούρσα της τηλεθέασης στην Prime time Zone, το Survivor All Star θα παίξει τα ρέστα του μετά το Πάσχα για την ολική επαναφορά.

Αν θέλετε την εκτίμησή μας, πολύ δύσκολα θα δούμε ξανά το ριάλιτι επιβίωσης να ξεπερνά σε καθημερινή βάση το 20%, ωστόσο οι κινήσεις που τώρα ετοιμάζει ο Ατζούν, αυτό το σκοπό έχουν.

Να τονώσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κάνουν τους δυσαρεστημένους από το υπερβολικό της… ριάλιτι σκηνοθεσίας να επισστρέψουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Και σκοπεύει να το πετύχει αυτό, ο Τούρκος μεγιστάνας, επιστρέφοντας στο παραδοσιακό μοτίβο, δηλαδή το αγωνιστικό κομμάτι.

Survivor Spoiler – Ενίσχυση Μαχητών

Η ενίσχυση των Μαχητών είναι το πρώτο σκέλος αυτής της μεταστροφής του Ατζούν προς την πραγματικότητα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετακόμισαν στους Μπλε με σκοπό να τους ενισχύσουν, αλλά και να… επιβιώσουν μέχρι την τελική φάση, καθώς θα είναι ξεκάθαρα -μαζί με τον Μπάρτζη- τα τρία φαβορί από την ομάδα των Μαχητών για να διεκδικήσουν μία ή και δύο θέσεις στην τελική τετράδα.

Από την άλλη πλευρά, η μετακόμιση της Μελίνας Μεταξά στην ομάδα των Διασήμων μοιάζει ξεκάθαρα με δυσμενή μετάθεση, αφού σίγουρο θεωρείται πως θα είναι εξ αρχής στις υποψήφιες προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler – Αποχώρηση

Αλλαγή Νο 2… Θέλοντας να χρυσώσει το χάπι στους παίκτες, μετά τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών και λόγω Πάσχα φυσικά, η παραγωγή ακυρώνει την αποχώρηση της ερχόμενης εβδομάδας.

Ασυλίες θα διεξαχθούν κανονικά, Κυριακή και Δευτέρα.

Θυμηθείτε ποιοι κερδίζουν την Κυριακή την πρώτη ασυλία.

Ωστόσο, οι δύο υποψήφιοι θα περιμένουν την εβδομάδα μετά το Πάσχα τους τρεις ακόμη (τουλάχιστον) από τις αντίστοιχες ασυλίες και θα πάμε σε ψηφοφορία αποχώρησης κανονικά πια με συμμετοχή 5 υποψηφίων ή και περισσότερων, αν προκύψουν ισοψηφίες.

Survivor Spoiler – Πάρτι Ενωσης

Και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή του Θωμά, εκτός απροόπτου, θα δούμε το πάρτι της Ενωσης, οπότε και εκεί θα αλλάξει ξανά η ροή του παιχνιδιού στο αγωνιστικό κομμάτι, με την επιστροφή των ατομικών ασυλιών για τους ηττημένους.

 

Exit mobile version