Survivor Spoiler 8-4: Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία;

Survivor Spoiler 8-4: Πρώτη εκτίμηση για τους νικητές σήμερα, στο αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Η επικράτηση των Μπλε ήταν άνετη στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Και το ενδιαφέρον κορυφώνεται απόψε, μετά την επιλογή των Κόκκινων να κινηθούν ξανά σε γυναικεία υποψηφιότητα.

Η Άιρα βγήκε στον τάκο, κάτι που σίγουρα τη στεναχώρησε, με τον Τζέιμς να το θεωρεί δικαιολογημένο, ως απόφαση από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας.

Το ενδιαφέρον, απόψε, εστιάζεται και στο ξέσπασμα της Ασημίνας, με αφορμή τον τραυματισμό της. Θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor; 

Θα έχουμε την απάντηση μέσα στη μέρα…

Τι περιμένουμε, ωστόσο, να δούμε απόψε στο αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας; Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα νίκης, όπως -πλέον- διαμορφώνονται οι ισορροπίες;

Οι Μπλε έχουν το μομέντουμ, σε συνδυασμό και με το πρόβλημα της Ασημίνας, να κάνουν το 2-0 και να οδηγήσουν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένους τους Κόκκινους για να βγάλουν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ομως, από την άλλη πλευρά, οι Κόκκινοι έχουν δείξει στο παρελθόν ότι μέσα από τις δυσκολίες, βρίσκουν τρόπο να μείνουν ζωντανοί. Μην αποκλείσετε καθόλου, λοιπόν, να τους δούμε σήμερα σε εντελώς διαφορετικό mood, να τα δίνουν όλα για να φτάνουν στην ισοφάριση.

Δεν υπάρχει ακόμα πληροφόρηση από τον Αγιο Δομίνικο, αλλά η εκτίμησή μας… γέρνει ελαφρώς προς το Κόκκινο.

 

Exit mobile version