Survivor Spoiler 8-5: Η 2η ασυλία και το φαβορί για αποχώρηση

Survivor Spoiler 8-5: Απόψε θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για την αποχώρηση στο Survivor All Star.

Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία στο Survivor All Star; Ποιος είναι το απόλυτο φαβορί να αποχωρήσει από την ψηφοφορία των τηλεθεατών;

Ακόμα ένα Survivor Spoiler στο… πιάτο σας, με τις εξελίξεις στον Αγιο Δομίνικο να έχουν τρέξει μέρες τώρα, αφού τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας παραείναι… κονσέρβα.

Ως εκ τούτου, μετά το 1-0 στις ασυλίες που έκαναν οι Διάσημοι την Κυριακή, ημέρα που απόλαυσαν το ταξίδι τους στο Μαϊάμι, το οποίο εμείς θα δούμε την Τρίτη, απόψε θα δούμε τους Κόκκινους να κάνουν και το 2-0 στις ασυλίες.

Οι Μαχητές δεν μπορούν να αντισταθούν και θα πρέπει να δούμε αν τελικά θα φύγει ο Μαρτίκας, μήπως και σηκώσουν κεφάλι στους στίβους μάχης, διότι σε διαφορετική περίπτωση και με τη… φόρα που έχουν πάρει οι Διάσημοι, οι Μαχητές κινδυνεύουν με… αφανισμό.

Survivor Spoiler – Φαβορί Αποχώρησης

Πάμε, τώρα, στην εκτίμηση για το φαβορί αποχώρησης ενόψει της αποψινής ψηφοφορίας.

Οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ανάμεσα σε 4 υποψηφίους από την ομάδα των Μαχητών και όποιος ή όποια τερματίσει στην τελευταία θέση, θα πάρει το βράδυ της Τρίτης τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Σπύρος Μαρτίκας, Ρία Κολοβού, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι 4 υποψήφιοι και η εκτίμησή μας δεν αλλάζει.

Η Ρία Κολοβού παραμένει φαβορί, έχοντας περισσότερες πιθανότητες για να αποχωρήσει έναντι του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος εξακολουθεί να προκαλεί… χαμό με την παρουσία του και να κρατά όσο γίνεται πιο ψηλά τους δείκτες της τηλεθέασης.

 

Exit mobile version