Survivor Spoiler 9/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 9/4: Κλειδωμένο. Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού τη Μεγάλη Τρίτη; Το Dokari έχει την απάντηση.

Στον αστερισμό της υπόθεσης Σκαφίδα κινείται το Survivor All Star, καθώς η διαρροή του βίντεο που την εμφανίζει να… υποδέχεται Local, να του στέλνει φιλάκια και να τρώει, έχει φέρει τα πάνω κάτω στον Αγιο Δομίνικο.

Η υπόθεση της Αφροδίτης Σκαφίδα βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες στο μικροσκόπιο της παραγωγής η οποία τηρεί σιγή ιχθύος…

Survivor Spoiler – Επαθλο Φαγητού 

Μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση Σκαφίδα, πάμε να δούμε τι θα… δούμε τη Μεγάλη Τρίτη, τελευταία ημέρα προβολής φρέσκου επεισοδίου για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως έχουμε νέες ομάδες με Μπόγδανο και Χρυσαειδή να μετακομίζουν στην ομάδα των Μαχητών και την Μελίνα Μεταξά να μετακινείται στους Διάσημους.

Την Κυριακή οι Μαχητές κάνουν το 1-0 στις ασυλίες, κατακτώντας την πρώτη από τις δύο που θα διεξαχθούν. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση; 

Τη Μεγάλη Δευτέρα οι Διάσημοι απαντούν. Πλέον η ισορροπία των δυνάμεων έχει αποκατασταθεί και οι Διαημοι κάνουν το 1-1 στις ασυλίες. Ποιον βγάζουν υποψήφιο προς αποχώρηση;

Και, πάμε, λοιπόν στα φρέσκα κουλούρια. Η Μεγάλη Εβδομάδα κλείνει τη Μ. Τρίτη με αγώνισμα για έπαθλο φαγητου. Θυμίζουμε πως λόγω Πάσχα δεν θα διεξαχθεί τρίτη ασυλία, όπως και δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Το έπαθλο φαγητού, λοιπόν, το κατακτούν οι Διάσημοι, κάνοντας έτσι και το 2-1 στις νίκες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Exit mobile version