Survivor Spoiler 9/4: Κινδυνεύει ή όχι με αποβολή η Σκαφίδα;

Survivor Spoiler 9/4: Πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Αγιο Δομίνικο μετά τη διαρροή του βίντεο με την Αφροδίτη Σκαφίδα;

Το ένα μετά το άλλο «σκάνε» τα προβλήματα για την παραγωγή του Survivor All Star, αφού οι παραβιάσεις των κανονισμών από την πλευρά των παικτών, έχουν πλέον αποκτήσει και… οπτικό χαρακτήρα, μετά τη διαρροή βίντεο που εμφανίζει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει και να επικοινωνεί με local.

Σας έχουμε προϊδεάσει για την προσπάθεια των ανθρώπων της παραγωγής να διαπιστώσουν την εγκυρότητα του συγκεκριμένου βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει προκύψει το παραμικρό θέμα αναφορικά με πιθανή τιμωρία της Αφροδίτης Σκαφίδα, πολύ περισσότερο δεν έχει καν τεθεί θέμα αποβολής της. Δεν σημαίνει αυτό πως το θέμα θεωρείται λήξαν, αφού ο ντόρος στην Ελλάδα είναι τεράστιος και κακά τα ψέμματα η υπόθεση δεν μαζεύεται εύκολα.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να προκύψει παρέμβαση από την πλευρά του Γιώργου Λιανού τη Μεγάλη Δευτέρα, ο οποίος και αναμένεται να ερωτηθεί και να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star – Πρώτη ασυλία και 2 υποψήφιοι για αποχώρηση.

Exit mobile version