Survivor Spoiler 9/4: Κλειδωμένα όλα. 1η ασυλία και υποψήφιοι…

Survivor Spoiler 9/4: Πρεμιέρα για τη νέα σύνθεση των ομάδων απόψε στο Survivor All Star.

Ηταν δεδομένο πως η κατρακύλα των Μαχητών, μετά την αποβολή Γκότση και Πηλίδη, θα προκαλούσε την παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί και αυτήν την παρέμβαση, δηλαδή τη νέα αλλαγή των ομάδων, θα τη δούμε να παίρνει σάρκα και οστά απόψε.

Το Survivor All Star επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τρία φρέσκα επεισόδιο και ένα Best Off (κονσέρβα δηλαδή) με τις καλύτερες στιγμές έως τώρα, αν και εδώ θα έπρεπε να μας δείξει η παραγωγή τα Best Off των συμβουλίων που προκάλεσε για τις 4 αποβολές. Εκεί, όντως, η τηλεθέαση θα χτυπούσε κόκκινο…

Απόψε, λοιπόν, θα δούμε τους Διάσημους να παίρνουν μεταγραφή από την ομάδα των Μαχητών τη Μελίνα Μεταξά και τους Μαχητές να ενισχύονται πραγματικά με την «απόκτηση» από τους Κόκκινους, του Ηλία Μπόγδανου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Survivor Spoiler – Πρώτη Ασυλία

Πρεμιέρα οι νέες ομάδες στο αγώνισμα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Οι μάχες στον στίβο μάχης επιστρέφουν αφού είναι δεδομένα πιο ισχυροί οι Μαχητές με Μπόγδανο και Χρυσαειδή στη σύνθεσή τους.

Κάνουν απόψε το 1-0 και στέλνουν τους Διάσημους μετά από αρκετό καιρό, αφού προέρχονται από σερί 6-0 στις ασυλίες, να αναδείξουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Προσοχή. Δεν έχει αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα...

Survivor Spoiler – Υποψήφιοι για αποχώρηση

Οι Διάσημοι με το… καλημέρα βγάζουν όχι έναν αλλά δύο υποψηφίους για αποχώρηση καθώς προκύπτει ισοψηφία στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ως εκ τούτου, στον τάκο θα δούμε να βγαίνουν απόψε ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Κοινώς, με το καλημέρα δύο ισχυροί υποψήφιοι που η πιθανή απώλειά τους θα ανατρέψει άρδην τις ισορροπίες υπέρ των Μαχητών, σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

 

Exit mobile version