Survivor Spoiler 9-4: Κλειδωμένο! Αυτή είναι η νέα 2η υποψήφια

Survivor Spoiler 9-4: Ποια είναι η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση από τη Μπλε ομάδα, που παίρνει τη θέση του Θοδωρή; Το Dokari έχει την απάντηση…

Εβδομάδα… καρμπόν η τρέχουσα, με την προηγούμενο στο Survivor. Και στις νίκες, στα αγωνίσματα των ασυλιών, αλλά και στον τρόπο ανάδειξης των υποψηφίων.

Επιμένουν στις γυναικείες υποψηφιότητες οι Κόκκινοι, βγάζοντας στην πρώτη ασυλία που έχασαν την Άιρα και στην αποψινή που χάνουν για δεύτερη φορά, την Δώρα.

Σε αντρική υποψηφιότητα στην πρώτη δική τους ήττα οι Μπλε, με τον Θοδωρή να βγαίνει δεύτερος (συνολικά) υποψήφιος και φυσικά, αλλαγή απόψε, αφού μετά την επιλογή των Κόκκινων να οδηγήσουν το παιχνίδι σε γυναικεία αποχώρηση, ο Θοδωρής απελευθερώνεται.

Οι Μπλε θα πρέπει, λοιπόν, απόψε να ψηφίσουν ξανά για τη δεύτερη υποψηφιότητα, μια από τις κοπέλες της ομάδας. Σταυρούλα, Χρύσα και Αναστασία είναι οι τρεις υποψήφιες για να βγουν στον τάκο.

Υπάρχει οριστικό, υπάρχει κλειδωμένο Spoiler από τον Αγιο Δομίνικο.

Θα βγάλουν ξανά στον τάκο οι Μπλε την Σταυρούλα; Κι αν ναι θα το κάνουν σήμερα;

ΟΧΙ…

Η Σταυρούλα δεν είναι η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση.

Θα βγάλουν την Αναστασία στον τάκο οι Μπλε;

ΟΧΙ…

Δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση ψηφίζεται η Χρύσα.

Κλειδωμένο και οριστικό. Η τριάδα των υποψηφίων είναι κατά εκλογής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ασυλιών, Άιρα, Χρύσα και Δώρα.

 

Exit mobile version