Survivor Spoiler 9/5: Ποιος ευθύνεται για τα 13άρια στην τηλεθέαση;

Survivor Spoiler 9/5: Το κατάφεραν και αυτό τα στελέχη της παραγωγής με τις επιλογές τους. Να κάνει το Survivor All Star 13% τηλεθέαση...

Πραγματικά πρόκειται για κατόρθωμα μοναδικό. Η παραγωγή του Survivor All Star κατόρθωσε με τις επιλογές και τη στρατηγική που ακολουθεί φέτος να ρίξει την τηλεθέαση στο 13%.

Κι όμως, τα στελέχη του ΣΚΑΪ δεν περιμένουν πλέον τίποτα άλλο, πέρα από την ολοκλήρωση του φετινού Survivor All Star, αφού για μαλλί πήγαιναν, προκειμένου να ξελασπώσει το κανάλι από τον απόλυτο όλεθρο στην prime time zone και φαίνεται πως στο τέλος θα βγουν και… κουρεμένοι.

Η συνεχιζόμενη απαξίωση του προϊόντος που έχει μετατραπεί σε ένα ριάλιτι για λίγους, με τον Μαρτίκα σε ρόλο… πρωθυπουργικό και τον Βασάλο να είναι ο… ερωτεύσιμος και περιζήτητος της παρέας, έχουν κάνει τους τηλεθεατές να γυρίζουν επιδεικτκά πλέον την πλάτη τους στο Survivor All Star.

Και να πει κανείς πως δεν φαινόταν αυτό που ερχόταν; Μπαμ έκανε από χιλιόμετρα μακριά. Φώναζε το έρμο το πρότζεκτ… «σταματήστε να με βασανίζετε» αλλά ουδείς στις τάξεις της παραγωγής το άκουγε.

Μάλλον, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, όλοι το άκουγαν, όμως η έπαρση και το… «ξέρουμε εμείς, μην ανησυχείτε» οδήγησε το Survivor All Star στην πρόσκρουση με το παγόβουνο.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την έπαρση και αυτό είναι κάτι που πρώτος ο Ατζούν οφείλει να καταπολεμήσει, μήπως και σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί φέτος, αλλά -κυρίως- κάνει ένα πραγματικό restart, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι συνεργάτες του έχουν «καεί» και το γνωρίζουν κι οι ίδιοι, γι’ αυτό και δεν έχουν απαντήσεις, στερούμενοι ιδεών και ικανοτήτων διαχείρισης καταστάσεων κρίσης. Ουκ ολίγα τα παραδείγματα φέτος, δεν είναι της ώρας να μπουμε σε λεπτομέρειες.

Είναι, ωστόσο, της ώρας να παραδεχτούν όσοι βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο και έχουν την ευθύνη τρεξίματος του πρότζεκτ, ότι απέτυχαν παταγωδώς φέτος και έκαψαν το πολυαναμενόμενο Survivor All Star.

Κι ας λέει ο Λιανός ότι είναι επιτυχία το 13 και το 15 στους δείκτες τηλεθέασης. Παταγώδης αποτυχία είναι για ένα σόου που παίζει τρεις και πλέον ώρες και η μισή του διάρκεια έχει απέναντι το… τίποτα.

Υπάρχουν, λοιπόν, ευθύνες για το φετινό στραπάτσο, υπάρχουν άνθρωποι στον Αγιο Δομίνικο που αν και πληρωνονται απ’ τον Ατζούν, συνειδητά προκαλούν ζημιά στο πρότζεκτ διαρρέοντας ακόμα και το σκορ των αγώνων, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί η μπάλα φέτος, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ολα μέσα στο παιχνίδι είναι και η επιτυχία και η αποτυχία. Το μόνο βέβαιο είναι πως τους τηλεθεατές μπορείς να τους ξεγελάσεις μία φορά. Μπορείς να τους… κοιμήσεις άλλη μία. Οταν όμως επιχειρείς ξανά και ξανά να τους παραπλανήσεις, τότε θα σε καταλάβουν.

Κι όταν σε καταλάβουν δεν υπάρχει γυρισμός.

Ο νοών νοείτω…

 

Exit mobile version