Survivor Spoiler 9-7: Φημολογείται κίνηση… ματ από Ατζούν και ΣΚΑΪ

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό, ο Τούρκος παραγωγός φέρεται αποφασισμένος να κάνει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής...

Survivor Spoiler 9-7: Κάτι… ψήνεται για τη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού και οι πληροφορίες που διαρρέονται από τον ΣΚΑΪ κάνουν λόγο -σε συνέχεια προηγούμενου ρεπορτάζ μας- για μια έκπληξη που θα συζητηθεί, την οποία επιφυλάσσει ο Ατζούν και ο σταθμός του Φαλήρου για παίκτες και τηλεθεατές.

Τόσο από την πλευρά της διοίκησης του ΣΚΑΪ, όσο και από εκείνη της παραγωγής, δεν προκύπτει καμία απολύτως λεπτομέρεια για το τι πραγματικά ετοιμάζει ο Τούρκος μεγιστάνας και το κανάλι του Φαλήρου. Ο Ατζούν, άλλωστε, είναι απρόβλεπτος και πάντα θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο…

Θεωρείται δεδομένο, ωστόσο, ότι ο Τούρκος παραγωγός θα βρίσκεται στο Γαλάτσι, για να δώσει το δικό του στίγμα στο φινάλε του Survivor All Star, ίσως και αρκετές απαντήσεις για όσα συνέβησαν φέτος και είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση της τηλεθέασης σε επίπεδα που σίγουρα δεν περίμενε κανένας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Υπενθυμίζουμε πως απόψε ξεκινά η 24ωρη ψηφοφορία για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης στον ημιτελικό της Δευτέρας, με υποψηφίους τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη και φαβορί για την επικράτηση, άρα και την πρόκριση, τον τελευταίο.

 

Exit mobile version