Survivor Spoiler 9-7: Ποιος θα προκριθεί στον ημιτελικό;

Ποιος είναι το φαβορί για πρόκριση στον ημιτελικό της Δευτέρας;

Survivor Spoiler 9-7: Τελευταία μέρα που θα δούμε διαδραματιζόμενα από το Survivor All Star στον Αγιο Δομίνικο. Ξεκινούν οι 24ωρες ψηφοφορίες…

Δύο και σήμερα…

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα για το φινάλε του Survivor All Star, καθώς από σήμερα ξεκινούν οι ψηφοφορίες και το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει, αρχικά για τον τρίτο του ημιτελικού, αύριο για τους 2 του τελικού και στο καπάκι για τον απόλυτο νικητή.

Τα δεδομένα, ως προς το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα προκριθεί στον ημιτελικό δεν αλλάζουν.

Απόψε ξεκινά η ψηφοφορία με συμμετέχοντες τον Νίκο Μπάρτζη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για μια θέση στον ημιτελικό.

Μια ψηφοφορία που δεν αναμένουμε να προκύψει η μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης έχει τις περισσσότερες πιθανότητες με το μέρος του για να κόψει πρώτος το νήμα και σε αυτή τη διαδικασία.

Ολα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Νίκος Μπάρτζης θα ακούσει στο ξεκίνημα του ημιτελικού το όνομά του για την πρόκριση στον ημιτελικό και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η νέα ψηφοφορία με τη συμμετοχή Μπαρτζη, Μαριαλένας και Σάκη για την πρόκριση 2 εκ των τριών στον τελικό.

Εδώ, είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα τα προγνωστικά με Κατσούλη και Μπάρτζη να παίρνουν την πρόκριση και κάπου εκεί οι εκτιμήσεις και τα δεδομένα αρχίζουν να… ισορροπούν σε σχεδόν απόλυτο βαθμό, οπότε και θα αναμένουμε τις εξελίξεις και τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά…

Exit mobile version