Survivor Spoiler: Πάει για νέο Survivor All Star ο Ατζούν

Κάτι... διαφορετικό θέλει ο ΣΚΑΪ!

Διάσταση απόψεων υπάρχει ήδη στις συζητήσεις μεταξύ του Ατζούν Ιλιτζαλί και των στελεχών του ΣΚΑΪ για το νέο Survivor που θα ξεκινήσει στο τέλος του έτους.

Η απόφαση για τη διοργάνωση ενός ακόμη Survivor είναι δεδομένη και από τις δύο πλευρές υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Εκεί, όμως, που στην παρούσα φάση υπάρχει απόλυτη διάσταση είναι στην πρόθεση του Ατζούν να διοργανώνει ακόμα ένα Survivor All Star, με τη συμμετοχή παικτών που έχουν παίξει στα προηγούμενα ριάλιτι, ενδεχομένως και με… επανάληψη συμμετοχών από αυτό που μόλις ολοκληρώθηκε.

Μια τέτοια πρόθεση βρίσκει απολύτως… απέναντι τα στελέχη του ΣΚΑΪ, καθώς το φετινό πρότζεκτ κινήθηκε πολύ κάτω των αρχικών προσδοκιών.

Στο κανάλι του Φαλήρου θεωρούν πως το Survivor 2024 πρέπει να είναι εντελώς «φρέσκο» με νέα πρόσωπα και την παραδοσιακή συνταγή Διασήμων – Μαχητών, χωρίς κανένας από τους συμμετέχοντες να έχει κάνει άλλη εμφάνιση στον Αγιο Δομίνικο.

Επίσης, τεράστιο ζήτημα υπάρχει στον ΣΚΑΪ και θα τεθεί επί τάπητος στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν με τον Ατζούν, για το διοργανωτικό κομμάτι και τις διαρροές που κατέστρεψαν το Survivor All Star και προέρχονταν -κατ’ ομολογία και καταγγελία ακόμα και του Γιώργου Λιανού- από δημοσιογράφους που εργάζονταν στον Αγιο Δομίνικο.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως το θέμα δεν θα περάσει στα… ψιλά από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, αν και ήδη φέρεται  Ατζούν να έχει ενημερωθεί πλήρως -εδώ και πολύ καιρό- και να έχει πάρει τις αποφάσεις που πρέπει.

Στην παρούσα φάση, πάντως, όλο το βάρος από τον Τούρκο μεγιστάνα και τα στελέχη του ΣΚΑΪ, πέφτει στην οργάνωση της παραγωγής του «Ι am a celebrity get me out of here» τα γυρίσματα του οποίου θα πρέπει να ξεκινήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Exit mobile version