Τέλος ο Πατούλης για τη ΝΔ. Ποιος θα πάρει το χρίσμα;

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το ζεϊμπέκικο του Πατούλη...

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αλλαγή πλεύσης από το Μέγαρο Μαξίμου έναντι του Γιώργου Πατούλη. Ηδη, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επιλεγεί ο διάδοχός του για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsbomb, η κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά την υποψηφιότητα του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, ώστε να δώσει σε εκείνον το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, στιε επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με στελέχη της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η επίσκεψη του Γιώργου Παπανικολάου φούντωσε τα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να εξετάζει το σενάριο να αποσύρει την υποστήριξή της στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και να στηρίξει τον δήμαρχο Γλυφάδας.

Τις εξελίξεις πυροδότησε η έντονη κυβερνητική δυσαρέσκεια για τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο οποίος την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα και θρηνούσε τους θανάτους των δύο ηρώων πιλότων, έριχνε ζεϊμπεκιές στο Ζάππειο Μέγαρο.

Exit mobile version