Το Ιράν επιτίθεται με δεκάδες drones, κατά του Ισραήλ (Vid)

Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ή και εκατοντάδες drones, κατά του Ισραήλ.

Το Ισραήλ επιβεβαιώνει επίσημα πως τελεί υπό επίθεση από το Ιράν και παραμένει σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει ηχηρή απάντηση από τους Ισραηλινούς προς την ιρανική επικράτεια, με τον πόλεμο να παίρνει εντελώς απρόσμενη και απρόβλεπτη, πλέον, διάσταση.

«Πριν από λίγο, το Ιράν εκτόξευσε μη επανδρωμένα εναέρια σκάφη από το έδαφός του προς το έδαφος του κράτους του Ισραήλ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η συστοιχία αεράμυνας βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού ταυτόχρονα με τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που εκτελούν αποστολή για την προστασία του ουρανού της χώρας.

Ο Ισραηλινός στρατός παρακολουθεί όλους τους στόχους.

Ζητάμε από το κοινό να τηρήσει και να ακολουθήσει τις οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου και τις επίσημες ανακοινώσεις του IDF σχετικά με το θέμα».

Δείτε ένα σμήνος ιρανικών drones, όπως καταγράφηκε πάνω από το Ιράκ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα μετά την έναρξη της επίθεσης του Ιράν, με τα δεκάδες drones προς το Ισραήλ, πραγματοποιήθηκε επίθεση με ρουκέτες από την πλευρά της Χεζμπολά προς το βόρειο Ισραήλ, το οποίο απάντησε με χτυπήματα σε στόχους της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο.

Exit mobile version