Το Λαϊκό Λαχείο κληρώνει σήμερα 2.650.000 ευρώ

Κέρδη μέχρι και 2.650.000 ευρώ μοιράζει η 10η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00.

Οι λαχνοί του παιχνιδιού είναι διαθέσιμοι στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στους λαχειοπώλες όλης της Ελλάδας, με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό.

Όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν

Το Λαϊκό Λαχείο δίνει στους παίκτες 50% πιθανότητες για κέρδη τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, καθώς όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό.

Εκτυπωμένη μορφή

Η εκτυπωμένη μορφή του Λαϊκού Λαχείου προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα διαμόρφωσης του αριθμού που επιθυμούν. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, καθώς και στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., το κοινό μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά,  συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα.

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App στο κινητό τους, για να δουν αν  έχουν κερδίσει. Κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να συμμετέχουν σε κληρώσεις και να διεκδικούν προνόμια και δώρα.

Exit mobile version