Το OPAP NEWS στο Ηράκλειο: Το «σπριντ αντοχής» και η θέση στον τελικό

Ο αθλητισμός γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα είναι οι στιγμές του. Μεμονωμένες, όσο και συνολικές.

Κρίσιμες αποφάσεις σε πολύ περιορισμένο χρόνο και χώρο. Μερικές φορές παράλογες, οι οποίες εκ του αποτελέσματος προέκυψαν λογικές. Ανατροπές, momentum, αλλά και ποιοτικές διαφορές συνθέτουν ένα παζλ αναμνήσεων, ενώ μοιραία και λόγω φύσεως είναι αδύνατον να αποφευχθούν οι συγκρίσεις. Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή του OPAP FINAL 8 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη και αν μπορούσε να περιγραφεί με μια φράση αυτή θα ήταν η αδόκιμη μεν, αλλά αληθής «ένα σπριντ αντοχής».

Σπουδαίος ημιτελικός

Σε ένα ντέρμπι ημιτελικών Κυπέλλου 8 στα «Δύο Αοράκια» μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Ηράκλειο , δύο ομάδων που σε διαφορετικές εποχές αποτέλεσαν μπασκετικές δυναστείες είναι δεδομένο πως μιλάμε για ένα ξεκάθαρο φαβορί. Η ποιότητα του Παναθηναϊκού είναι εντυπωσιακή, η μπασκετική πληρότητα των παικτών δεδομένη, η καθοδήγηση από τον πάγκο είναι μια εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.
H σπουδαία εμφάνιση Τολιόπουλου

Ο Άρης αντιπαραβάλλει έναν εξαιρετικό Έλληνα προπονητή που έχει δημιουργήσει μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και τον πιο φορμαρισμένο παίκτη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, έναν μεταφορικά και κυριολεκτικά «άσσο». Τον Βασίλη Τολιόπουλο των σχεδόν 19 πόντων μέσο όρο στα τελευταία 9 παιχνίδια με μέσο όρο τριπόντων κοντά στο 45%.


Σε ένα τουρνουά 4 ημερών, η ξεκούραση και οι ανάσες είναι απαραίτητες και σε αυτό στάθηκε ο Ματίας Λεσόρ που μίλησε στο OPAP NEWS πριν τον αποψινό αγώνα, ενώ ο Δημήτρης Κατσίβελης ανέφερε ότι ο Άρης απολαμβάνει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό έχοντας παράλληλα θέσει ξεκάθαρο φαβορί τους «Πράσινους».

Το Τζάμπολ είναι στις 18:00 για μια θέση στον τελικό του OPAP FINAL 8. 

Ο Νικητής του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του βραδινού αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα (21:00) οι οποίοι προκρίθηκαν εις βάρος του Περιστερίου και του Πανιωνίου στους «4» ευκολότερα σε σχέση με το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών.

O Kώστας Παπανικολάου, που επίσης μίλησε στο OPAP NEWS για την πρόκριση του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε τη διοργάνωση άρτια και στάθηκε την εξαιρετική στάση του κόσμου στο γήπεδο που έχει επιδείξει ένα υπέροχο φίλαθλο πνεύμα. 


Ο εκ των πρωταγωνιστών του Προμηθέα στην πρόκριση επί του Πανιωνίου Νάσος Μπαζίνας χαρακτήρισε στο OPAP NEWS ξεκάθαρο φαβορί τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό και πρόσθεσε ότι η ομάδα του θα απολαύσει τον αγώνα προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό. 

Exit mobile version