ΤΖΟΚΕΡ: Τουλάχιστον 4,5 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση

Διαδικτυακή συμμετοχή με λίγα κλικ μέσω του opaponline.gr

Λίγες ώρες απομένουν για την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 4.500.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει εύκολα, με μόλις μερικά κλικ, και μέσω του διαδικτύου. Για να συμμετάσχει κανείς στην κλήρωση online χρειάζεται απλώς να μπει στο opaponline.gr ή στην εφαρμογή Opaponline App, να συνδεθεί και να συμπληρώσει το δελτίο του είτε με αριθμούς δικής του επιλογής, είτε με τυχαία επιλογή.

Τόσο στο opaponline.gr όσο και το Opaponline App, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές προσφορές*, όπως η προσφορά χωρίς κατάθεση*, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με τη συμμετοχή τους στην κλήρωση, όλοι οι παίκτες διεκδικούν επιπλέον, στη δεύτερη κατηγορία, 100.000 ευρώ. Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν, στις 21:30.

Opaponline.gr – Το παιχνίδι πάντα μαζί

Στο opaponline.gr η εμπειρία διασκέδασης αναβαθμίζεται και προσφέρει σε όλους κάτι μοναδικό! Εκτός από το ΤΖΟΚΕΡ, στο opaponline.gr και το Opaponline App μπορεί κανείς να παίξει online και όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,  ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3).

Τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή, μπορεί κανείς να καταθέτει online δελτίο για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3), να ενημερώνεται παράλληλα σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και να διεκδικεί μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Ένας νέος κόσμος διασκέδασης σε περιμένει!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Exit mobile version