Παιχνιδάδικα: Αποκλειστικά μέσω e-shop οι αγορές απ' τον Μουστάκα με Click and Pick 

Παιχνιδάδικα: Αποκλειστικά μέσω e-shop οι αγορές απ' τον Μουστάκα με Click and Pick 

Παιχνιδάδικα: Μόνο μέσω e-shop γίνονται πλέον οι αγορές από τον Μουστάκα, με την επιχείρηση να ενημερώνει το αγοραστικό κοινό πως η παράδοση των παιχνιδιών θα πραγματοποιείται την ίδια ημέρα μέσω Click and Pick

Click and Pick, βαφτίζουν τη συγκεκριμένη διαδικασία τα παιχνιδάδικα Μουστάκας, τα οποία δεν υποστηρίζουν ούτε τηλεφωνικές παραγγελίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαδικασία Υπηρεσίας Click & Pick

1.Εάν έχετε ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων σας στη σελίδα μας, πηγαίνετε στο καλάθι αγορών και πατήστε το κουμπί ‘’Ολοκλήρωση Αγοράς’’

2.Συμπληρώστε τους κωδικούς πρόσβασης εάν είστε χρήστης ή συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στο πεδίο ‘’Επισκέπτης’’

3.Επιλέξτε το κατάστημα που θα θέλατε να παραλάβετε την παραγγελία σας και ολοκληρώστε την.

4.Κατόπιν θα λάβετε email επιβεβαίωσης της παραγγελίας, στο email που έχετε δηλώσει.

5.Το κατάστημα θα συλλέξει τα προϊόντα της παραγγελίας σας και θα σας αποστείλει email με την ημέρα και ώρα παραλαβής, μαζί με όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την μετάβασή σας στο κατάστημα,σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες.Στο ραντεβού που ορίζει το κατάστημα,δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης.

6.Κατά την άφιξή σας στον εξωτερικό χώρο του εκάστοτε καταστήματος, σύμφωνα πάντα με το προσυμφωνημένο ραντεβού,θα πρέπει να γίνεται η επίδειξη του email που σας έχει αποσταλεί από το κατάστημα παραλαβής, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει σταλεί μήνυμα στο 13033 με μετακίνηση 2.Μόνο 1 άτομο ανά παραγγελία, επιτρέπεται να βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος με τις αντίστοιχες σημάνσεις, για παραλαβή της παραγγελίας.

7.Ο υπάλληλος του κατάστηματος θα ελέγξει το email και την ορθότητα των στοιχείων και θα μεταφέρει την παραγγελία σας στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.Η πληρωμή της παραγγελίας σας, γίνεται αποκλειστικά με Πιστωτική-Χρεωστική κάρτα στο κατάστημα.Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Gift Card της εταιρίας Μουστάκας ή Δωροεπιταγή.

8.Παραγγελίες που δεν εναρμονίζονται με τις παραπάνω διαδικασίες, δεν θα γίνονται αποδεκτές από το κατάστημα.

9.Εφόσον καλυφθούν τα ημερήσια ραντεβού, το κατάστημα θα απενεργοποιείται από την διαδικασία του Click & Pick στη σελίδα moustakastoys.gr . Επίσης, μπορεί να απενεργοποιηθεί από τη σελίδα η δυνατότητα παραγγελίας Click & Pick, εφόσον όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στην υπηρεσία έχουν καλύψει τα ημερήσια ραντεβού, για κάποιο χρονικό διάστημα.

10.Δεν υποστηρίζεται η συσκευασία δώρου.

11.Επιστροφές-Αλλαγές προϊόντων θα εξυπηρετηθούν με το καθολικό άνοιγμα των καταστημάτων.

12.Δεν υποστηρίζονται τηλεφωνικές παραγγελίες.

Ειδήσεις απ' την Ελλάδα και τα νέα για τον καιρό στο Dokari.gr

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός Χριστουγέννων: Ανοικτό το ενδεχόμενο για ψυχρή εισβολή! Η ανάλυση Αρναούτογλου

Survivor 4: Τα τρία νέα ονόματα της ομάδας των Διασήμων (video)

Big Brother: Δείτε την Άννα Μαρία να... ξεσαλώνει με μπικίνι στη Μύκονο (video)