Σούπερ Μάρκετ: Τι ισχύει για την Καθαρά Δευτέρα - Ποια θα είναι ανοιχτά για να πάρετε Σαρακοστιανά

Σούπερ Μάρκετ: Τι ισχύει για την Καθαρά Δευτέρα - Ποια θα είναι ανοιχτά για να πάρετε Σαρακοστιανά

Απαγόρευση κυκλοφορίας - Καθαρά Δευτέρα: Τα ψώνια σας θα πρέπει να τα κάνετε το Σαββατοκύριακο, αλλιώς θα πρέπει να βρείτε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ για χαλβά και ελιές.

Το Σαρακοστιανό θα πρέπει να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να είναι πλούσιο.

Οι μεγάλες, γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστές στις 15 Μαρτίου.

Όμως μίνι μάρκετ και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΟΚ» θα παραμείνουν ανοιχτά και την Καθαρά Δευτέρα, όπως λειτουργούν τις Κυριακές και αργίες.

Ανοιχτή θα παραμείνει και η Βαρβάκειος Αγορά για να αγοράσουν οι καταναλωτές τα παραδοσιακά Σαρακοστιανά εδέσματα

. Βέβαια, οι έμποροι της Βαρβακείου κατέβασαν ρολά την προηγούμενη εβδομάδα, αφού με τα νέα μέτρα και τον περιορισμό των 2 χιλιομέτρων για την προμήθεια αγαθών, η προσβασιμότητα είναι ελάχιστη καθώς δεν μπορούν να πάνε εκεί οι περισσότεροι πολίτες, παρά μόνο όσοι μένουν κοντά στην Ομόνοια.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται πως η μετακίνηση για σούπερ μάρκετ και προμήθεια τροφίμων γίνεται με τον κωδικό SMS 2 στο 13033.

Το Σάββατο στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο, όπως Αττική και Θεσσαλονίκη, ισχύει η νέα απαγόρευση κυκλοφορίας, οπότε τα σούπερ μάρκετ κλείνουν στις 18:30.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest